Mateja-RATKOVIČ-500podjetnic

Mateja Ratkovič – “Največja stiska, ki jo doživite, še ne pomeni, da je to slabo za vašo prihodnost, morda se vam odpirajo le nova vrata.”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Mateja Ratkovič

Življenje se mi je postavilo na glavo, ko sem sama ostala s tremi otroci. Jaz pa sem iz stoje naredila premet in naredila pripomoček za motiviranje in pomoč otrokom pri vsakodnevnih opravilih. Ker je igra učinkovala bolj kot so pričakovali sem se domislila: kaj če bi pomagali še ostalim staršem do enostavnejše vzgoje brez nenehnega opozarjanja. Zbrala sem ekipo prijateljev, strokovnjakov z več področij. In tako smo že skoraj pri koncu start up projekta.

Pravila se menjajo na otrokov napredek, starost, potrebe. Igra motivira k vsakodnevnim opravilom, preko fotografskega spomina sličic po stanovanju. Poleg tega pa uči še ekologijo (ločevanje odpadkov, varčevanja z vodo, elektriko), bonton (spoštovanje ljudi, živali), osnov matematike (varčevanja), higiene, pospravljanja, hranjenja, urejanja. Igra spodbuja tudi k športu, glasbi, šolskemu učenju in še mnogo več.

Torej lahko zdaj povem, da največja stiska, ki jo doživite, še ne pomeni, da je to slabo za vašo prihodnost, morda se vam odpirajo le nova vrata…

 

>> Veseli nas, da bo Mateja z nami na dogodku 500 Podjetnic 2019! <<

 

Mateja Ratkovič

Vzgojno-motivacijski pripomoček MiVi

Telefonska številka: 040 622 455

Povezave:


>> Se nam pridružite 11. aprila 2019 na dogodku 500 PODJETNIC? <<