Matjaž Štamulak – finančno svetovanje naj bo etično

Izjemni predavatelj dogodka 500 podjetnic 2019 se predstavlja:


Matjaž Štamulak – finančno svetovanje

 

“Človek pravih vrednot, ki se za svoje stranke trudi tako, kot bi si sam želel, da se nekdo potrudi zanj”

Podjetnik, z aktivnimi 16 letnimi izkušnjami v finančnem svetovanju, predavanjih, odnosih z mediji ter s fizičnimi in pravnimi osebami. Zaradi strokovne nujnosti v omenjenih zadevah ima opravljene vse z zakonom potrebne licence vezane na finančno svetovanje. Le te so licenca za trženje vzajemnih skladov, za sklepanje zavarovalnih poslov in licenca za investicijskega svetovalca ter upravljavca premoženja (brokerska licenca).

In kako se je vse začelo?

Njegova predavanja in seminarje je obiskalo že več kot 10.000 slušateljev. Videli ste ga lahko predavati na fakultetah, šolah, agencijah, podjetjih, različnih kongresih, finančnih dogodkih in več Gospodarskih Zbornicah po Sloveniji. Med drugim je uspešno opravil enoletni program poklic premoženjski svetovalec na GEA College-u. Trenutno je zunanji strokovni sodelavec revije Obrtnik Podjetnik, izjemno dobro pa sodeluje tudi z ostalimi mediji (Delo, Dnevnik, Večer, Finance.si, Kapital, RTV Slovenija, itn.)

16 let aktivnega udejstvovanja na področju financ so botrovala temu, da je njegovo poznavanje finančnih sistemov in instrumentov kompleksno in poglobljeno. V njegovi naravi pa je izjemna sposobnost, da zna vso zapletenost spraviti v preproste besede, razumljene tudi popolnim laikom.

“Aha” efekt na področju financ?

Na svojih predavanjih pri slušateljih nemalokrat izzove »aha« efekt, je izjemen motivator, podkovan s strokovnimi znanji in dragocenimi praktičnimi izkušnjami.

Je človek etičnih načel in zagovornik pravih vrednot, ki jih na nevsiljiv način in s svojo karizmo širi na svoje poslovne partnerje, stranke in slušatelje.

Ker so rezultati njegovega svetovanja za stranko vedno pozitivni – ne le, da strankam pomaga do večje finančne pismenost, z dobrimi naložbenimi strategijami je marsikateremu posamezniku pomagal ohraniti in povečati njegovo obstoječe premoženje.

Njegov cilj je osveščanje posameznika na finančnem področju. Velik del svojega prostega časa nameni nenehnemu izobraževanju in usposabljanju na poti posameznikove neodvisnosti. Matjaž je človek, ki so mu pomembne prave vrednote in se za svoje stranke trudi tako, kot bi si sam želel, da se nekdo potrudi zanj. Je tudi izjemen partner in čudovit očka, ki goji veliko strast do knjig, financ, finančnih instrumentov ter jadralskih doživetij!

Veseli nas, da bo z nami na odru dogodka 500 Podjetnic 2019!

Pridobite ekskluzivno KODO ZA POPUST NA VSTOPNICO 500 PODJETNIC 2019 pri predavatelju Matjažu Štamulaku. Povežite se in mu pišite na njegov elektronski naslov.

 

Matjaž Štamulak

CRESUS premoženjsko svetovanje
Matjaž Štamulak s.p.
Robindvor 140

2370 Dravograd

Tel: 051-306-213
E-pošta: premozenje@gmail.com
Splet: www.cresus.si

Povezave:


Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? >>