Melita Rupnik – “Čarobnost življenja”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Melita Rupnik

Po osnovni izobrazbi sem magistra laboratorijske biomedicine in po zaključku študija sem nekaj let delela v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani. V tistem obdobju sem se srečevala z določenimi zdravstvenimi težavami, za katere znotraj sistema, v katerem sem delala nisem našla pravih odgovorov zase.

Tako sem se leta 2013 začela vedno bolj zanimati za številna področja komplementarne medicine. Tekom izobraževanj sem dobila popolnoma nov vpogled v delovanje sebe kot celote telesa, misli in duha. Moje težave so večinoma izvirale iz čustvenega neravnovesja, zato sem precej časa vložila ravno v to področje, ki je po mojem mnenju eno izmed ključnih, če se želimo v svojem telesu dobro počutiti.

Danes kot certificirana svetovalka diagnostike in dietetike po Tradicionalni kitajski medicine, certificirana terapevtka taoistične masaže notranjih organov in bodoča naturopatinja, pri svojem delu združujem vsa pridobljena znanja, da pri posamezniku izberem najbolj ugodno rešitev zanj v določenem trenutku.

Trenutno izvajam predavanja, s pomočjo katerih poskušam ljudi spodbuditi k prevzemanju odgovornosti za svoje počutje in zdravje. Samo mi smo tisti, ki živimo v svojem telesu in dnevno izbiramo stvari, ki nas v življenju podpirajo ali pa nam škodijo. Izvajam pa tudi individualna svetovanja, kjer posameznik dobi specifična priporočila za izboljšanje kvalitete svojega življenja na vseh nivojih.

 

 

Melita Rupnik

Čarobnost življenja, Melita Rupnik s.p.

Telefonska številka: 031 441 518

Email: carobnost.melita@gmail.com

Povezave:


>> Se nam pridružite 11. aprila 2019 na dogodku 500 PODJETNIC? <<