Mihaela Rupnik – TourSlove

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2020:


Mihaela Rupnik

TourSlove

Sem Mihaela Rupnik, rodila sem se 14.3.1987 v Šempetru pri Novi Gorici. Po izobrazbi sem magistrica turizma.

Lahko bi rekli, da mi je bila ljubezen do turizma položena že v zibelko. Naj se pohvalim, da so se začeli z lokalnim turizmom v dolini Soče in oddajanjem apartmajev v Bovcu, že med prvimi ukvarjati ravno moji starši.

Želja po študiju me je pripeljala na Slovensko Obalo – na MORjE. Tukaj sem si našla svoj prostor pod soncem oz. raj na zemlji, zato sem se odločila, da kar ostanem in si ustvarim življenje in kariero v najbolj turistični občini v Sloveniji, na hribčku nad Lucijo »na Seči« zelenem koščku Portoroža, s pogledom na morje in na celotne Sečoveljske soline.

Prišel je čas, da sem prevzela družinsko tradicijo BOVEC Holiday House in že takoj začela razmišljati o »še veliko več« oz. »& MORjE«

Z izbrano ekipo sodelavcev smo za vse ljubitelje naravne in kulturne dediščine, oblikovali inovativne turistične storitve, po standardih interpretativnega vodenja, s katerimi vam bomo pričarali nepozabne užitke in doživetja ob odkrivanju lepot zelene dežele Slovenije.

 

»Le če opravljaš delo s srcem in strastjo, si lahko srečen in tako osrečiš druge, narišeš jim nasmeh na obraz in pričaraš nepozabna doživetja. »

 Z aktivnim stilom življenja, raznolikimi delovnimi izkušnjami v turizmu in dolgoletnim študijem turizma po biserih Slovenije sem dobila navdih pri poimenovanju spletne strani www.tourismslovenia.eu in mojega podjetja:

TourSlove,Turistične storitve, Mihaela Rupnik Cek, s.p.

BRDO 54, 5230 BOVEC

PE: MORjE, SEČA 175A, 6320 PORTOROŽ

DŠ: SI36621854

 

Veselimo se vaših rezervacij apartmajev v naših počitniških hišah:

BOVEC Holiday House

ITA RINA’s House

The GREEN House

»Ko se združita narava in adrenalin, ostanejo doživetja prava in prekrasen spomin.»

 

Prav tako bomo zelo veseli, če boste raziskali atraktivno ponudbo doživljajskih izletov in svoj prosti čas aktivno preživeli v naši družbi:

PIRANSKE PEŠPOTI Z DEGUSTACIJAMI

DOŽIVETJA PORTOROŠKE PROMENADE

KOPRSKA OKOLICA Z ANIMACIJAMI

PRIVAT TURE PO SLOVENIJI

”Ko se združita lokalna hrana in bogata zgodovina,  začuti čarobna se milina.”

 

Ekipa nasmejanih animatorjev vedno poskrbi za prijetno vzdušje. Otroke popeljemo na tematske dogodivščine po biserih slovenske Obale. Medtem ko, si boste vi svoj prosti čas izbrali, se bodo vaši otroci z nami brezskrbno igrali in veselo izobraževali. Organiziramo tudi animacije na različnih dogodkih kot npr. rojstnodnevnih zabavah, porokah, prireditvah in družabnih srečanjih.

Pokukajte v domišljijski svet in ga privoščite svojemu otroku:

TEMATSKE DOGODIVŠČINE

PRIVATNO VARSTVO

ANIMACIJA NA DOGODKIH

ROJSTNODNEVNE ZABAVE

 

»Ko se združijo otroci, narava, šport in zabava, ostanejo doživetja prava in znanja polna glava.»