MIHAELA RUPNIK

Sem Mihaela Rupnik, po izobrazbi magistrica turizma. Lahko bi rekli, da mi je bila ljubezen do turizma položena že v zibelko. Naj se pohvalim, da so se začeli z lokalnim turizmom v dolini Soče in oddajanjem apartmajev v Bovcu, že med prvimi ukvarjati ravno moji starši.

Želja po študiju me je pripeljala na Slovensko Obalo – na MORjE. Tukaj sem si našla svoj prostor pod soncem oz. raj na zemlji, zato sem se odločila, da kar ostanem in si ustvarim življenje in kariero v najbolj turistični občini v Sloveniji, na hribčku nad Lucijo »na Seči« zelenem koščku Portoroža, s pogledom na morje in na celotne Sečoveljske soline.
Prišel je čas, da sem prevzela družinsko tradicijo BOVEC Holiday House in že takoj začela razmišljati o še veliko več oz. & more »MORjE«. Z izbrano ekipo sodelavcev smo za ljubitelje naravne in kulturne dediščine, oblikovali inovativne turistične storitve, po standardih interpretativnega vodenja, s katerimi vam bomo pričarali nepozabne užitke in doživetja ob odkrivanju lepot zelene dežele Slovenije.

Z aktivnim stilom življenja, raznolikimi delovnimi izkušnjami v turizmu in dolgoletnim študijem turizma po biserih Slovenije sem dobila navdih pri poimenovanju spletne strani.

WWW.TOURISMSLOVENIA.EU

Prav tako bomo zelo veseli, če boste raziskali atraktivno ponudbo doživljajskih izletov in svoj prosti čas aktivno preživeli v naši družbi:
PIRANSKE PEŠPOTI Z DEGUSTACIJAMI
VODENI OGLEDI OBALNIH MEST
LEPOTE SLOVENIJE

”Ko se združijo panorama, lokalna hrana in bogata zgodovina,
se začuti čarobna milina.”

Ekipa nasmejanih animatorjev vedno poskrbi za prijetno vzdušje. Otroke popeljemo na tematske dogodivščine po biserih slovenske Obale. Medtem ko, si boste vi svoj prosti čas izbrali, se bodo vaši otroci z nami brezskrbno igrali in veselo izobraževali. Organiziramo tudi animacije na različnih dogodkih kot npr. rojstnodnevnih zabavah, porokah, prireditvah in družabnih srečanjih.

Pokukajte v domišljijski svet in ga privoščite svojemu otroku:
TEMATSKE DOGODIVŠČINE
ROJSTNODNEVNE ZABAVE
OTROŠKI KOTIČEK NA EVENTIH
»Ko se združijo otroci, narava, šport in zabava, ostanejo doživetja prava in znanja polna glava.»

Vabim na kavo, klepet in sladoled, v BOVCU, na MORjU, ali pa kje drugje… 🙂

Brezskrbno mi pišite mihaela@tourismslovenia.eu ali me pokličete +386 40 42 52 62

Mihaela Rupnik bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2017.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>