MILENA POZDEREC

Svojo samostojno podjetniško pot sem začela pred 14 leti. Želja po prostem času, ki bi ga lahko preživela z mojo družino, je bila tako močna, da sem stopila iz svojih okvirjev in si drznila poskusiti nekaj drugačnega. Služba fizerke in vizažistke me ni več poklicno izpolnjevala. Postala je rutina in ni mi bilo več dovolj da samo nekoga ”začasno” polepšam.

Strast in zadovoljstvo sem našla v tem, da naučim ženske, kako pravilno negovati kožo, svetujem kako se naličiti glede na obliko obraza, oči ter tena kože, kaj skriti, kaj prekriti ali poudariti…

Danes lahko ponosno rečem, da delam to kar me veseli. S svojim delom vsakodnevno vplivam na dobro počutje žensk in jim pomagam, da odkrijejo najboljšo verzijo sebe. Verjamem, da je vsaka ženska lepa na svoj način. Moja misija je to lepoto še bolj poudariti.

Današnji tempo življenja nas včasih prisili, da pozabimo nase. Ženske se vsak dan srečujemo z različnimi izzivi. Smo matere, hčerke, sestre, najboljše prijateljice in poslovne ženske. Včasih smo vse to v istem dnevu. Kot podjetnice se vsak čas zavedamo, kako pomembne so poslovne investicije za rast poslovanja.

Kaj pa investicija vase? V svojo lepoto in posledično svoje dobro počujte? Vlaganje v sebe je vaša ključna investicija, katera se vam bo dolgoročno zagotovo izplačala!

Da bi dobro opravljale vse vloge, ki nam jih življenje ponuja, se moramo dobro počutiti v svoji koži. To je še toliko bolj pomembno, ko vstopamo v svet kot samozavestne podjetnice, ki smo ogledalo naših podjetij. Zato je pomembno, da smo pravilno negovane in urejene. Pravzaprav je to recept za vsako žensko- podjetnico ali nepodjetnico. Vsak člen v podjetju je pomemben. In vsak opravlja svoje delo maksimalno takrat, ko se dobro počuti. Zato organiziram lepotne delavnice tako za posameznike kot za podjetja oziroma njihove zaposlene.

Svojo misijo kot lepotna svetovalka izpolnjujem preko raznih dogodkov, lepotnih preobrazb, promocij- samostojnih ali v sodelovanju s trgovinami z oblačil, delavnicah o negi in lepoti ali pa z individualnimi termini. Uspešno vodim svoj tim s katerim skupaj poslovno rastemo in izpolnjujemo svoje sanje. Pomemben del mojega posla je mreženje, zato konstantno povezujem ljudi in vedno iščem nove priložnosti za sodelovanje.

500+ podjetnic. To je neverjetna ženska moč, ki jo vsaka od nas premore.

Se že veselim ,da vas spoznam!

Zato bom prvih 20 nagradila z darilnim bonom za diagnosticiranje kože z profesionalnim aparatom in nego v vrednosti 30 €.

Lokacije: Ljubljana, Maribor, Gornja Radgona, Murska Sobota, Lendava


T: 041-241-402

M: milena.pozderec@gmail.com

Milena Oriflame


Milena Pozderec bo tudi med udeleženkami dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>