Mojca Korelc – Spremenjena, močna in svobodna (MojCoaching)

Ambasadorka dogodka 500 podjetnic 2019 se predstavlja:

Mojca Korelc, MojCoaching

Spremenjena, močna in svobodna

Moja poslovna pot se je začela v zadnjem letniku srednje šole, ko mi je mama uredila počitniško delo v banki. Od takrat naprej sem zamenjala veliko delovnih mest in z vsakim naslednjim me je doletelo več odgovornosti. Dela se nikoli nisem bala in sem zelo uživala v novih izzivih in učenju. Dajal mi je tudi občutek svobode, ki je moja glavna vrednota.

Karierna pot me je pri 25 letih odnesla v logistiko in tam tudi dobila priložnost za delo v tujini. Odšla sem v Kijev in 5 let intenzivno delala na postavitvi tako osebnih kot seveda poslovnih temeljev.

Velik del mojega življenja pa je vedno predstavljalo tudi iskreno zanimanje za ljudi, njihova občutja, delovanje, strahove, tisto notranje bistvo, ki nas vodi v življenju.

Sem oseba z  izrednim čutom za sočloveka, polna empatije, neskončne vere v človeka, modrosti, navdiha in motivacije na eni strani in oseba s poslovnimi izkušnjami iz prodaje, nabave, logistike, marketinga, mednarodnega poslovanja in vodenja lastnega podjetja na drugi.

Tako sedaj združujem obe svoji viziji – tisto o poslovni ženski in tisto o pomoči drugim, da odkrijejo svoj potencial:

Sem MOJCA. Moja posebna magična sposobnost je videti tisto, kar je očem skrito. Slišati tisto, kar je večini neslišno in čutiti tisto, kar je v globine zavito.

Sem MAMA. Moje srce sta zapolnila dva sončka, dva čudovita fanta, ki sta hkrati moja največja učitelja in motivatorja.

Sem ŽENSKA. Zvesta partnerka, hčerka, sestra in prijateljica. Skozi življenje me vodijo dobrosrčnost, iskrenost, pogum, notranja moč, radovednost in predvsem svobodni duh.

Zame so pristni in iskreni odnosi ključni del življenja. Želim si, da bi večkrat spregovorili iz srca. Brez olepšav, sramu in prikrivanja. Samo gola resnica. Saj nas vendar le-ta dela unikatne. Zato z veseljem delim mojo pot do svobode s teboj: Moja pot do svobode.

Sem PODJETNICA. Poslana v to okolje, da povezujem, navdušujem in spodbujam ženske, da se premaknejo iz cone ugodja. Sledijo svojim sanjam, delijo svoje unikatno sporočilo z drugimi ter z zgledom in dejanji učijo svoje otroke ŽIVLJENJA.

Moja VIZIJA: Ženskam z močno voljo po osebni in poslovni rasti, želim pomagati ozavestiti poslanstvo in jim skozi njihovo osebno transformacijo osvetliti pot v smer SVOBODNEGA življenja in posla, ki si ga želijo in zaslužijo.

Ker močno verjamem v moč sodelovanja in povezovanja, sem kreirala ženski podjetniški krog Woman2Woman. Namenjen je vsem ženskam, ki so na svoji poti podjetništva šele začele ali pa so že kar nekaj časa na trgu. Skupno vsem nam je razumevanje dejstva, da je napredek v skupini lažji in predvsem hitrejši.

Kje nas lahko najdeš ?

Organiziram dva načina druženja Woman2Woman podjetnic

–  preko osebnih srečanj v obliki masterminda in skupinskega coachinga

–  in zaradi velikega zanimanja s strani podjetnic iz celotne Slovenije – sedaj tudi online v FB skupini

Če si želiš lahkotnega kreiranja in spodbudnega okolja za rast, te vabim da mi javiš tvoj kontakt in se tako pridružiš našemu krogu Woman2Woman.

V skupini lahko najdeš ogromno podpore, motivacije, vrednosti, konkretnih nasvetov, coaching, mentorstvo s strani slovenskih in tujih podjetnic, ki delajo korenite spremembe v svojem življenju. Predvsem pa bo usmerjena v AKTIVACIJO vsake posameznice v skupini, konkretni izzivi, nežen in včasih malce manj nežen PUSH.

Da se tudi ti premakneš na višjo stopničko v svojem življenju. Zagovarjam aktivnost in prevzemanje 100% odgovornosti za lastni uspeh. Če si želiš  SPREMEMBO, naredi nekaj za njo…že DANES.

Zavedam se, da je komunikacija uspešna takrat, ko potuje v obe smeri. Zato bom neizmerno vesela, če se mi boš oglasila in delila z menoj tvoje izzive, morebitne ovire, ki so te do sedaj spremljale na tvoji življenjski poti in predvsem kakšne so tvoje sanje? Želim si slišati tvoje srce. Naj se prijateljstvo začne tukaj in zdaj.

Objem in vse dobro.

Mojca Korelc
Life & Business Coach at MojCoaching
foto by : Simon Mežnarič

P.S.: Oglej si moje programe:

 

Pridobite ekskluzivno KODO ZA POPUST NA VSTOPNICO 500 PODJETNIC 2019 pri ambasadorki Mojci Korelc:

“Name se lahko obrnete vse podjetnice in podjetnice po duši, ki ste na podjetniški poti in bi se rade udeležile dogodka. Pišite mi, pokličite me, povežimo se na dogodku 500 podjetnic 2019!”

 


>>Se vidimo 11 aprila na 500 PODJETNIC 2019? <<