MOJCA ŠKOBERNE

15-letne delovne izkušnje na področju marketinga v različnih podjetjih so bile temelj. Sedaj je prišel čas, da obrnem nov list. Ker sem po naravi zelo radovedna in me zanima vse od psihoterapije, medicine, duhovnosti, prehrane, športa, glasbe, itd. sem se pred leti znašla na letalu, smer: Nova Zelandija. Na povabilo enega izmed tamkajšnjih podjetij sem odšla preveriti ponujeno priložnost in se odločila, da ostanem…v Sloveniji! “Na-ključ-je” pa je hotelo, da spoznam lastnico blagovne znamke naravne kozmetike TE MANA in začnem graditi novo, ‘drugačno’ zgodbo.

NARAVNA KOZMETIKA TE MANA: POŽIVLJAJOČA MOČ IN PRVINSKOST NOVE ZELANDIJE

Blagovna znamka naravne kozmetike za nego obraza TE MANA je vodilna znamka v Novi Zelandiji na področju raziskovanja avtohtonih novozelandskih rastlin. Na seznam ključnih bioaktivnih sestavin, ki že vključuje zelene in rdeče morske alge, črno praprot, manuka med, ekstrakt lubja novozelandskega bora, zeleni čaj, ipd. so dodali še kolagen iz novozelandske merino volne – pridobljen iz cenjenih ovčjih pramenov – ki predstavlja koži lasten protein. Vrednost in lepoto iz narave posameznemu izdelku doda še paleta številnih drugih, izredno kakovostnih sestavin.

Edinstvene sestavine in njihove kombinacije pa niso edina posebnost blagovne znamke. Vse sestavine, ki so seveda klinično preizkušene, so nabrane ročno ob upoštevanju tradicionalnih Maorskih običajev. Prav spoznanja Maorov, novozelandskih staroselcev, so združena z najnovejšimi znanstvenimi dognanji za nego obraza.

 

Edinstvena linija izdelkov TE MANA predstavlja svežino in moč rastlin. Njihovi zdravilni potenciali in moč matere Zemlje se ohranijo tudi zaradi ročne izdelave. Učinkovitost ni zaradi tega nič manjša, klinične raziskave potrjujejo prav nasprotno.

 

Kakovost izdelkov potrjujejo tudi nagrade: Beauty Awards 2016, Janey Lee Grace Gold Platinum Awards 2017 in nenazadnje januarski nastop na sejmu Indie Beauty v Los Angelesu, ki je znamko uvrstil med 10 najbolj izstopajočih v paleti vseh razstavljalcev. Od januarja je TE MANA prisotna tudi na slovenskem trgu.

 

Ste pripravljeni stopiti na pot raziskovanja veličastnih moči deževnih pragozdov Aotearoe, Nove Zelandije?

 

Kontaktni podatki:

M-OCEAN, Mojca Škoberne s.p.

Tkalska ulica 14

SI-3000 CELJE

Tel.: 041 417 793

E-mail: info@te-mana.eu

Web: www.te-mana.eu

FB: Naravna kozmetika TE MANA – Nova Zelandija

IG: temana_naravna kozmetika

 

500 podjetnic te mana naravna kozmetika mojca škoberne

 

 


 

Mojca Škoberne bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 podjetnic v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

 

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>