NADJA OGRINC

Sem mlada podjetnica, raziskovalka življenja in kreatorica drugačne prihodnosti.

S svojim delom opolnomočam ljudi, da zaživijo več sebe in si začnejo svoja življenja ustvarjati na način, ki deluje zanje in gre onkraj vseh omejitev.

Sem voditeljica delavnic osebne rasti in certificirana facilitatorica Access Bars tehnike ter tematskih Accessovih delavnic. Redno se izobražujem po seminarjih Access Consciousnessa v tujini. Skozi različne energijske terapije osvobajam telesa, hkrati pa vnašam več lahkotnosti v življenja ljudi.

Sem tudi ustanoviteljica projekta Mladi kreatorji v sklopu katerega izvajam predavanja po slovenskih srednjih šolah. Na ta način želim dijake povabiti k raziskovanju, česa vse so zmožni ustvariti, ne samo v njihovih življenjih, ampak tudi na svetu.

Kaj če lahko zase ustvariš posel, telo, zdravje, finančno resničnost in odnose, ki delujejo, so negovalni zate in so ti v največji doprinos? Kaj če imaš izbiro?

Ste pripravljeni na nekaj lahkotnejšega, nežnejšega in prijaznejšega, od vsega, kar ste poznali do zdaj? Vabljeni na raziskovanje neskončnih možnosti.

Vabljeni, da se spoznate in preizkusite Access Barse – čarobno tehniko 32 – točk na glavi, s katerimi lahko spremenite vse v svojem življenju.

Nadja Ogrinc 3

Nadja Ogrinc,
C.F.M.W., Access facilitatorica, Access Bars Facilitatorica, Access Body proces Facilitatorica, Terapevtka, Life-coachinja, Voditeljica delavnic in seminarjev, Ustanoviteljica in kreatorica projektov My Lightness in Mladi kreatorji;


Nadja Ogrinc bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 podjetnic v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi>>


 

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>