Facebook nagradna igra v sodelovanju s Thermana Laško

Podjetništvo ni od muh. Kaj šele žensko podjetništvo! V svoj posel vlagate svojo energijo, trud, tudi solze in pot. A če nase ne pazimo, se naše telo lahko temu divjemu tempu upre. Wellness občutek se skriva marsikje. Wellness lahko najdemo v bližnjem gozdu, v meditaciji na domačem kavču, v wellness  centru … Ni važno, kje najdete svoj zen, važno je, da se znate odklopiti in razbremeniti.

V sodelovanju s Thermano Laško vam v Facebook nagradni igri poklanjamo kar 120-minutni hišni ritual Dotik petih elementov, ki so ga osnovali vrhunsko usposobljeni wellness terapevti Thermane. Podjetje, ki letos praznuje 165 let obstoja, sicer slovi po odličnih medicinskih, hotelskih, wellness in kongresnih storitvah. 

O nagradi – hišni ritual Dotik petih elementov

Dotik petih elementov je 120-minutni ritual razvajanja, v katerem spoznamo pet naravnih elementov. Les, ogenj,  zemlja, kovina in voda so elementi, ki predstavljajo košček celote. Vsak izmed njih predstavlja določen  tip energije in z njihovo pomočjo ter z znanjem naših  terapevtov pri posamezniku omilimo ali nevtraliziramo negativno energijo ter spodbudimo pozitivno energijo. Postopek sestavljajo kopel, piling s črnim milom, aktivacija refleksnih točk, masaža telesa s svečo in masaža glave. Masaža je plod domačega znanja in izkušenj Thermaninih terapevtov.

Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 03/423 2045 ali obiščite spletno stran www.thermana.si.


< < Se nam pridružite 11. aprila na dogodku 500 PODJETNIC? >>