natalie-cvikl-postruznik-500-podjetnic

Natalie Cvikl Postružnik – “Srčno delam to, v kar verjamem.”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Natalie Cvikl Postružnik

Magistrica znanosti, podjetnica, coachinja, vodja družbeno odgovornih projektov, izjemna ženska s posluhom za intuicijo, žena, mama, ljubiteljica konjev in psov, …je uspela združiti in uskladiti svoje delo z življenjsko vizijo. Na najvišjem nivoju sedaj živi svoje poslanstvo in deluje s prenosom znanja in energije naprej. Inspiracija mnogim, da si upajo slediti samim sebi in se strastno podajo na pot osebnostnega razvoja.

Kaj danes naredi uspešno poslovno žensko?

Ljudje smo bitja vsaj štirih ravni, zato je recept za uspeh naša lastna kombinacija fizičnega zdravja, čustvene sreče, miselne osredotočenosti in zavedanja svojega poslanstva na duhovni ravni. In s tem se ukvarjam. Z iskanjem in razvojem potencialov znotraj posameznikov, timov, organizacij.

Insights d.o.o. – Odkrijemo in razvijamo vaš potencial

Je direktorica podjetja Insights d.o.o..+ Vdahne pogum za odkrivanje svojih vrednot. Začne se energijsko popotovanje, individualno ali skupinsko, s katerim se doseže premik in razvoj. Je licencirana coachinja za vrhnji management (licenca AoEC London). Edina v Sloveniji je nosilka mednarodnega certifikata Equine assisted coaching – coaching s konji, ki temelji na metodi Pferdegestüztes coaching nach Franziska Müller  in se je izkazala za zelo uspešno že v Nemčiji, ZDA, Švici in Kanadi.

Aktivno, strastno, uspešno…

Vodi mednarodni projekt Equal Power to the Women, ki se odvija v Makedoniji. V Skopju je tudi predavateljica na podiplomskem študiju Visoke šole za novinarstvo in odnose z javnostmi.

 • urednica izjemnega spletnega portala navdihni.me
 • članica strokovnega sveta projekta Zlata nit
 • članica sveta za merjenje organizacijske energije v Sloveniji
 • članica žirije za izbor družbeno odgovornih praks Horus
 • mentorica v programu Uči se od najboljših Zavoda Y
 • sourednica knjige Trg, trgovina in potrošnik
 • soustanoviteljica in podpredsednica Društva za spodbujanje mreženja
 • za Spirit Slovenija je zasnovala Eksperimentalno akademijo za mlade
 • ima opravljen reiki I in reiki II
 • avtorica Avtorica programa Osebnostna akademija Insights
 • predavateljica na Doba fakulteti in poslovni šoli Gea College.

Svojo poslovno pot je začela kot vodja kabineta župana in nato šefinja kabineta ministra za promet in zveze. Za tem je dobrih 13 let skrbela za strateški komunikacijski management v Zavarovalnici Maribor (sedaj zavarovalnica Sava), bila iniciatorka in operativna vodja številnih projektov ter doprinesla prav toliko napredka, priznanj in nagrad.

 • prejemnica najvišjega priznanja PiarNaKvadrat osebnost PRSS-ja (Public Relations Society of Slovenia), kjer je bila 3 leta predsednica, 2 leti pa podpredsednica
 • prejemnica priznanja za inovacijski komunikacijsko strategijo (InCo/InJo)

trikratna prejemnica naziva Naj učiteljica po izboru študentov DOBA Fakulteta, kjer je višja predavateljica v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji


>> Veseli nas, da bo Natalie z nami na dogodku 500 Podjetnic 2019! <<


Natalie Cvikl Postružnik

Insights, družba za odkrivanje in razvoj potencialov d. o. o.

Telefonska številka: +386 40 808 999


>> Se nam pridružite 11. aprila 2019 na dogodku 500 PODJETNIC? <<