Nataša Bogme Kirn – “Učinkovitost poslovanja in zakonska skladnost sta ključa do uspeha

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Nataša Bogme Kirn

Vse kar svetujemo podjetjem, svetujemo z namenom učinkovitega, inovativnega in hitrega dostopa do pravih informacij v pravem času na zakonsko skladen način. V

Večina podjetji že ima urejeno zakonsko skladno poslovanje z osebnimi podatki (zahteve Uredbe GDPR). Če še niste med njimi, nas lahko kontaktirate in pomagali vam bomo.

Želite porabiti manj časa za iskanje pravih informacij? Mogoče je potrebno le določiti načine dela (z dokumenti, ki so nosilci teh informacij) z internimi pravili, ki dvignejo nivo urejenosti poslovanja podjetja do te mere, da je zagotovljena večja hitrost in transparentnost toka dokumentov in informacij. Včasih  je potrebno zagotoviti večjo standardizacijo in optimizacijo nekaterih poslovnih procesov, ki predstavljajo ozko grlo v poslovanju s strankami, pri poslovanju z dokumenti…mogoče celo informatizirati kakšen proces, ki pomeni največjo dodano vrednost. Pomagamo vam lahko pri pripravi specifikacij ali pa le pri optimizaciji uporabe obstoječe informacijske rešitve…

 

Sem Nataša Bogme Kirn, magistrica ekonomskih znanosti, univerzitetna diplomirana inženirka računalništva; lastnica in svetovalka v podjetju KingS d.o.o., kjer že 9. leto pomagam naročnikom do boljšega, zakonsko ustreznega poslovanja; lastnica in direktorica Zasebnega zavoda DOVOLIM.SI, kjer že 7. leto organiziram druženja v obliki vadbe in skrbi za nežnejši spol ter direktorica agencije za posredovanje zdravstvenih storitev Medico Veritas, kjer že 6 let pomagamo pacientom do kakovostne, hitre in lokacijsko primerne zdravstvene storitve.

Podjetje KingS d.o.o. sem ustanovila z željo in ciljem delati iskreno, učinkovito in kakovostno.  Z ekipo stalnih zunanjih strokovnjakov in povezanimi podjetji se lahko lotimo prav vsakega izziva.

Do sedaj smo, v okviru dolgoletne prakse, pomagali že mnogim organizacijam do notranjih pravil, ki so obvezna za poslovanje skladno z Zakonom o varovanju arhivskega gradiva in arhivih, do pravilnikov organizacije dela in ostalih obveznih vsebin, ki jih podjetniki potrebujemo pri svojem delu ter do novih učinkovitih informacijskih rešitev.

Potrebujete pomoč pri ureditvi poslovanja skladno z zahtevami zakonodaje ali imate kakšen drug izziv, kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali!

>> Veseli nas, da je bila Nataša z nami na dogodku 500 PODJETNIC 2019!<<

>>Se vidimo prihodnje leto – 15. aprila 2020!<<

 

Nataša Bogme Kirn

Kings d.o.o.

Telefonska številka: 041 694 711

Email: natasa.bogme@kings.si

Povezave:

>> Se nam pridružite 15. aprila 2020 na dogodku 500 PODJETNIC? <<