Nataša Hudelja – V resnici so cilji sekundarni. Primarni so odnosi, ki omogočajo njihovo uresničitev.

Udeleženka dogodka 500 podjetnic 2019 se predstavlja:


Nataša Hudelja

Podjetnica in kadrovska strokovnjakinja z mednarodnimi izkušnjami pomaga managerjem sprejemati najpomembnejše odločitve

 

HRM Business d.o.o.

Razvoj kadrov se začne s kvalitetnim izborom kadrov! Naše poslanstvo je pomagati managerjem sprejemati najpomembnejše odločitve; koga povabiti v svojo ekipo, da bo vrhunska pri doseganju ciljev. Talente in potenciale prepoznavamo z vrhunskim orodjem, zmanjšamo tveganja in stroške napačnih kadrovskih odločitev, povečamo kakovost in hitrost izbora kadra. Pri ljudeh prepoznavamo in razvijamo potenciale, jih krepimo in spodujamo strast do njihovega dela; za njih same, za podjetje, za družbo.

Edinstveni team building TO-GO

Z roko v roki z naravo

Team building delavnice so nabite z zgodbami, ki vzpodbujajo vizionarstvo. Ekipa gre skupaj skozi težke, nenavadne izzive in okoliščine, v katerih se zgradijo močne medosebne vezi, ki so temelj uspešnega skupnega dela naprej v vsakdanjih okoliščinah. Ko pridemo do roba zmogljivosti, se šele začenja napredek zato je Team Building To Go prava stvar za prave borce in srčne ljudi. Ekipo Team Buidinga To Go sestavlja osem do dvanajst ljudi, ki se poda na svojo pot po prelepi naravi doline Kolpe. Lokacija je vedno skrbno izbrana. Narava nudi tišino, premor in oddih, ki ga potrebujemo in je zlata vredno v današnji naglici in velikih pritiskih. Timsko delavnico sestavimo z občutkom kot najboljši kuharski mojstri, ko pripravljajo najokusnejšo hrano.

Oglejte si video utrinek ene izmed delavnic:

Edinstveni tim building TO GO: https://www.hrm-business.com/podrocja-dela/treningi-in-delavnice/team-building

Natašina zgodba

Ima več kot 20 let izkušenj iz kadrovskega področja v mednarodnem podjetju Danfoss Compressors. Danfossu se je pridružila, ko je zaposloval 150 ljudi. Od takrat naprej je kot članica ožjega managementa in kadrovska direktorica aktivno sodelovala pri gradnji in nadaljnjem razvoju družbe.

Pokrivala je področje selekcije kadrov za potrebe proizvodnje kakor tudi za vodilne kadre. Vodila je procese kadrovanja in selekcije za 900 ljudi. Bila je zadolžena za razvoj kadrov, pri čemer je uvajala najnovejše pristope, modele in orodja na mednarodnem nivoju. Skrbela je za področje internega komuniciranja in PR-a ter razvijala dvosmerno komunikacijo kot enega od temeljev za spodbujanje kreativnosti in inovativnosti ter učinkovitih in produktivnih odnosov v proizvodnji.

Bila je članica vodilne skupine za temeljito prestrukturiranje podjetja. Izkušnje in pridobljena znanja iz uspešne gradnje podjetja svetovnega formata kakor tudi postopki temeljite reorganizacije in zapiranja velikega podjetja ter selitve proizvodnje v drugo državo so redke v našem prostoru in to je največja dodana vrednost, ki jo dobite.

Je svetovalka za samovodenje in vodenje po RT s TI, coachinja in vodja projektov na področju razvoja kadrov za domača in tuja podjetja.


Veseli nas, da bo Nataša z nami na dogodku 500 Podjetnic 2019!

HRM Business d.o.o.
Sečje selo 4 A, 8344 Vinica


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<