Nataša Slokar Klippel – “Zanimive rešitve, ki pripeljejo do novih strank”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Nataša Slokar Klippel

Podjetnica, arhitekta, razvijalka aplikacij v Unity3d

“Verjamem, da lahko z dosedanjimi izkušnjami, znanjem in sposobnostjo razumeti vizijo stranke pridem do zanimivih in funkcionalnih rešitev, ki lahko tudi vas pripeljejo do novih strank.”

Po poklicu je arhitektka, s tem pa se je tudi ukvarjala zadnjih petnajst let. Ko je načrtovala stavbe, jo je vedno bolj zanimalo izdelovanje računalniških modelov kot pa dejanska gradnja. Med iskanjem novih načinov predstavitve prostorskih rešitev naročnikom je začela raziskovati različne ‘resničnosti’ (XR): navidezno, razširjeno in mešano resničnost. Prva te postavi v popolnoma računalniško ustvarjeno okolje, druga pripelje digitalne elemente v resnični svet, pri mešani resničnosti pa se digitalni svet ‘zaveda’ realnega okolja in z njim komunicira.

Rešitve, ki pripeljejo do novih strank

“S tehnologijo razširjene in navidezne resničnosti, interaktivnostjo ter igrifikacijo ima uporabnik bolj poglobljeno izkušnjo.”

Omenjeno področje jo je tako pritegnilo, da je začela z intenzivnimi tečaji razvoja aplikacij v Unity3d prek spleta z namenom, da postane samostojna razvijalka aplikacij. In zdaj je tu – na začetku njene nove karierne poti. Razvija aplikacije v Unity3D za več različnih platform in več različnih področij. V osnovi je bil Unity3d namenjen ustvarjanju računalniških igric, vendar se je razvoj razširil na film, arhitekturo, inženirstvo, gradbeništvo, avtomobilsko industrijo, transport, blagovne znamke, igralništvo, izobraževanje, turizem, nepremičnine itd. S tehnologijo razširjene in navidezne resničnosti, interaktivnostjo ter igrifikacijo ima uporabnik namreč bolj poglobljeno izkušnjo – tako mu lažje približamo znanje, informacije, storitev, nov produkt ter njegovo uporabo. Izziv, kako to narediti, jo motivira. Verjame, da lahko z dosedanjimi izkušnjami, znanjem in sposobnostjo razumeti vizijo stranke pride do zanimivih in funkcionalnih rešitev, ki lahko tudi vas pripeljejo do novih strank.

 

 

Nataša Slokar Klippel

Nataša Slokar Klippel s.p.

Povezave:


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<