Natečaj za celostno grafično podobo 500 PODJETNIC

500 PODJETNIC D.O.O. vabi mlade grafične oblikovalke in oblikovalce,  da prispevajo idejno zamisel za novo celostno grafično podobo dogodka 500 podjetnic

Celostna grafična podoba bo uporabljena na vseh tiskovinah, spletnih straneh, v medijih in na opremi In mora predstavljati sporočilo dogodka, ki je namenjen spodbujanju povezovanja in sodelovanja med podjetnicami brez meja.

Celostna grafična podoba mora biti:

– unikatna in ustvarjena izključno za namen tega razpisa,

– hitro prepoznavna in privlačna,

– kreativna in pozitivna in

– v vektorski in rastrski obliki

Vsebovati mora napis 500 podjetnic in napis 500 business women ter omogočati tudi prostor za letnico.

Elementi celostne grafične podobe morajo biti oblikovani tako, da so primerni za najrazličnejše uporabe (uporaba na dopisnih listih, plakatih, zloženkah, video grafikah ipd.). Oblika, barve in druge karakteristike niso določene.

Predloge cgp pošljite do 25. marca 2018 na naslov JERNEJA.MILOST@GMAIL.COM. Komisija bo vse zbrane ponudbe objavila 30.marca 2018 na spletni strani dogodka, in tako omogočila, da bodo udeleženke sodelovale pri ocenjevanju in izboru predlogov. Predloge označite z enobesednim geslom, pod katerim bodo predlogi objavljeni (brez imena avtorja oz. avtorice).

Razglasitev zmagovalke in podelitev nagrade v višini 600 EUR bruto bo potekala na dan dogodka 4. aprila 2018 v drugem delu programa.