Nina Dremelj

NINA DREMELJ

AlpVent AG je švicarsko naložbeno podjetje, ki investira v potencialna zagonska podjetja. Z več kot 25 leti lastnih podjetniških izkušenj izjemno dobro razumemo potrebe in pričakovanja podjetnikov, ki iščejo investicijo za svoje podjetje.

Sama imam več kot deset let izkušenj na področju vodenja, s poudarkom na vodstvenem managementu ter dobremu poznavanju pravnih, kadrovskih in finančnih inštrumentov.

Aktivna sem tudi pri zbiranju sredstev za zagonska podjetja v okviru članstva in izven članstva PAS, svetovanju po principih vitkega poslovanja in urejanju splošnih administrativnih, kadrovskih, finančnih in projektnih procesov v start-upih.

V letu 2018 sem prevzela vodenje podjetja AlpVent, katerega krovni fokus je investiranje v potencialna podjetja in vodenje Startup sales Office-a v Celovcu za pospeševanje prodaje izdelkov startupov z največjim potencialom na DACH tržišče.

V AlpVentu z več kot 25 leti lastnih podjetniških izkušenj izjemno dobro razumemo potrebe in pričakovanja podjetnikov, ki iščejo investicijo za svoje podjetje. Z možnostjo lastniškega vstopa v podjetje in svetovalnih storitev predvsem na področju vodenja nudimo zagonskih podjetjem najboljše, kar lahko pridobijo s pomočjo “pametnega denarja.”

Številni ustanovitelji zagonskih podjetij imajo težave pri procesu prodaje svojih produktov. Posledično smo se pri AlpVentu odločili za ustanovitev specializiranega prodajnega oddelka. Zraven prodajnih analiz in drugih prodajnih storitev nudimo zagonskim podjetjem tudi možnost, da postanejo prodajni agent ali distributer za podjetja. Storitve nudimo v nemško govorečih država in državah Jugovhodne Evrope (Nemčija, Švica, Avstrija, Slovenija in Hrvaška).

 


AlpVent GmbH
E: nina.dremelj@alpvent.com
W: www.alpvent.com


Nina Dremelj bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>