Novinarska konferenca za medije – 500 podjetnic 2019

Novinarska konferenca za medije

Torek, 22. januar 2019, Restavracija VIVO D125, Dunajska 125, Ljubljana

(prenesi vabilo)

Tradicionalno srečanje slovenskih podjetnic bo letos 11.aprila 2019 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Tema letošnjega srečanja je posvečena financiranju ženskih podjetij, zato bo v popoldanskem času organiziran tudi mednarodni posvet, na katerem se bodo potencialnim investitorjem predstavile tudi tri slovenske podjetnice s svojimi poslovnimi idejami. Dopoldanski del srečanja pa bo že tradicionalno ponudil navdušujoče podjetniške zgodbe in primere iz prakse. Hkrati pa bo to tudi priložnost za mreženje in nova partnerstva.

Organizatorke dogodka vas prijazno vabimo na pogovor

Na pogovoru bomo predstavili poslovne rezultate podjetnic v preteklem letu in njihov ekonomski potencial ter Evropski projekt “Seewban – Poslovni angeli za ženska podjetja”, s katerim sodeluje tudi GZS Zbornica osrednjeslovenske regije in Skupnost slovenskih podjetnic, soorganizatorka mednarodnega posveta Financiranje ženskih podjetij.

Seveda pa bomo predstavili tudi program dogodka in organizacijsko ekipo, ki sodelujej pri organizaciji Dogodka 500 podjetnic 2019.

Z nami bodo pobudnice Urša Žorž, Zory Jakolin, Petra Škarja, ki so pred sedmimi leti skupaj z mentorico Marto Turk zastavile letno srečanje slovenskih podjetnic, ki je prerasel v tradicionalno mednarodno srečanje podjetnic.

Nekatere govornice na dogodku: Dr. Mojca Zvezdana Drnovšek, psihiatrinja in redna profesorica na medicinski fakulteti, Ana Žontar Kristanc, avtorica knjig, receptov, blogerka, influencerka in TV voditeljica ter ambasadorke ženskega podjetništva, nekatere udeleženke programa Podjetnost je ženskega spola in naš »železni sponzor« Studio FE.

Srečanje z novinarji bo vodila Marta Turk, pionirka podjetništva, mentorica, podjetnica in direktorica GZS Zbornice osrednjeslovenske regije. Druženje bomo zaključile s pogovorom in manjšo pogostitvijo.

Prosimo za vašo potrditev na e-mail: info@500podjetnic. Za dodatna vprašanja pokličite na telefon 030 756-725

Organizacijska ekipa in ambasadorke ženskega podjetništva in dogodka 500 podjetnic 2019

Marta, Jerneja, Tamara, Tanja in Katja

%d bloggers like this: