OLGA BELEC

Pozitivno razmišljam o dobrih stvareh, ki jih imam. Vsak dan se vedno znova zahvalim za vse dobre stvari v življenju. Zdaj vem, da ni nič samoumevno. Da se vse zgodi z razlogom.
Imam se rada. Sprejemam ljudi takšne kot so. Zdaj vem, da nikoli ne bom vsem všeč. Vedno se bo našel kdo, ki bo kritiziral moje delo in moje sanje. Ker zdaj bolj zaupam vase, me kritika drugih več toliko ne prizadene. Vem, da nikoli ne bom ugajala vsem.
Ugotovila sem, da čisto vse privlačimo sami. Ustvarjamo zavedno ali pa nezavedno. Vse kar se dogaja v našem življenju smo pritegnili sami. Vedno privlačimo enako. Bolj ko se osredotočamo na negativno, več bo negativnega, bolj ko se osredotočamo na pozitivno, več bo pozitivnega, saj prazno privlači prazno in polno privlači polno. Spremeniti moramo svoja prepričanja in spremenil se bo naš svet.
Vedno delam dobro sebi in drugim. Nikoli namerno ne škodim drugim. Živim po načelu: »Ne delaj drugim to, kar ne bi želel, da oni delajo tebi!«
OLGA BELEC, LASTNICA in DIREKTORICA PODJETJA HOTEL DIANA d.o.o.
Stara sem 49 let in že 26 let delam v HOTELIRSTVU, GOSTINSTVU in TURIZMU. Obožujem svoje delo in sem deloholik. Sem mama in vdova. Zaradi osebne tragedije sem z leti postala močnejša. Zdaj vem, da je res, da kar te ne ubije, te okrepi. Da vsak konec prinaša nov začetek.  Leta 2013 sem prevzela – odkupila podjetje, v katerem sem postopoma napredovala in osebnostno rastla, saj tu delam že od 1.1.1993 in s tem rešila 50 delovnih mest. In tudi zaradi tega je Hotel Diana lahko v letu 2017 slavil 50 let obstoja, jaz osebno pa bom pol stoletja slavila v letu 2018, torej sva s podjetjem vrstnici.
PODJETJE HOTEL DIANA d.o.o., SLOVENSKA 52, 9000 MURSKA SOBOTA
         
  • Hotel Diana je mestni hotel, ki se nahaja v središču Murske Sobote, sredi prekmurske ravnice in je kraj prijetnega bivanja v sodobno opremljenih hotelskih sobah ter hkrati stičišče poslovnih srečanj, kulinaričnih doživetij, velikih družabnih dogodkov, wellness razvajanj in turističnih potepanj po okolici.  V letu 2017 smo praznovali 50. obletnico obstoja.
  • Svoj oddih si lahko polepšate s storitvami v wellness v centru  “Nebeško polje”, ki obsega: bazen in dva jakuzzija s termo-mineralno vodo, sodoben fitness, moderne savne, masaže…
  • V Hotelu Diana svojim gostom nudimo in ustvarjamo UNIKATNE ZGODBE in OSEBNA DOŽIVETJA PO MERI ČLOVEKA. Prijetno bivanje pa vključuje še kulinarično doživetje, ki ga odraža prefinjena in skrbno izbrana tradicionalna ponudba prekmurskih jedi, prepletena z moderno kuhinjo in izbranimi sladkimi dobrotami Slaščičarne Diane, kar združujemo z vrhunskimi regionalnimi vini.
  • Hotel je odlična izhodiščna točka za potepanje in kolesarjenje po širnem Pomurju in tudi čez meje Slovenije (neposredna bližina Avstrije, Madžarske in Hrvaške).

 

Slovenska ulica 52,

9000 Murska Sobota

Tel.: 02 51 41 200

info@hotel-diana.si

www.hotel-diana.si


Olga Belec bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>