PETRA KALTNEKAR GABERC

Pozdrav vsem letošnjim udeleženkam. Moje ime je Petra Kaltnekar Gaberc. Po dolgih letih v šolskem sistemu, sem začutila, da potrebujem nove izzive. Srečala sem se z nekaterimi projekti, ki pa niso izpolnili mojih pričakovanj, da bom lahko dosegla nekaj več, pasivni prihodek, ki so ga obljubljali. Ti projekti so bili vezani na prodajo kvalitetnih, vendar dragih produktov in razen nekaterih zelo aktivnih in uspešnih prodajalcev, ni skoraj nihče dosegel večjih finančnih rezultatov.Pri novem slovenskem projektu, katerega del sem zadnje leto, pa smo šli konkreten korak dalje in če izpostavim samo en element, v katerem smo boljši od ostalih sistemov, je to, da imamo zagotovljen 100% pasivni prihodek brez prodaje. Zakaj? Ker ponujamo cenejše položnice.

Kdaj plačamo položnice? Vsak mesec!
Enkrat sklenemo položnico, pasiva vsak mesec.
Nihče si danes ne more privoščiti, da ne bi plačal elektrike, zavarovanja, telefona… Ali pač? 

Da je pa je vse še bolj zanimivo, uporabljamo edinstven sistem soodvisnosti, ki nam zagotovi, da smo plačani tudi od ljudi, ki jih niti ne poznamo.

To je le en razlog v katerem smo boljši od 95% ostalih sistemov.
Teh razlogov je še mnogo več in splača se jim prisluhniti.

O vsem se lahko prepričaš na kavi z menoj, več pa izveš od najboljših strokovnjakov v projektu na lokacijah po celi Sloveniji. Zavedaj se, da boš del tega projekta zelo kmalu, saj se gradi velika nakupovalna skupnost, v kateri so videle velik potencial tudi multinacionalke.

Moj kontakt je 040 747 815, pgaberc@gmail.com
Petra

Petra Kaltnekar Gaberc bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>