Petra Ulaga – UP DESIGN

Sem ustanoviteljica blagovne znamke UP by Petra in ustvarjalka edinstvenih, ročno izdelanih usnjenih torbic in denarnic.

Svojo podjetniško pot sem začela z oblikovanjem in izdelovanjem oblačil. Ob izdelovanju oblačil pa so se mi vedno znova porajale zamisli o različnih, zanimivih in predvsem drugačnih torbicah, ki sem jih sprva le skicirala. Kmalu so začele nastajati torbice iz najrazličnejših materialov v neobičajnih oblikah, zdaj pa se izdelujejo iz skrbno izbranega, prvovrstnega italijanskega usnja. Ustvarjene so za vse dame, ki cenijo umetnost, kakovost, izvirnost in udobje.

Diplomirala sem na visoki Mednarodni poslovni šoli, po duši pa sem umetnica in uživam v ustvarjanju. Sem tudi navdušena potapljačica, obožujem morska prostranstva in tako veličastna bitja, kot so delfini. Zato tudi ni naključje, da sem dva delfina simbolno vključila v logotip, ki ponazarja veselje, igrivost in ravnovesje. UP torbice torej združujejo umetnost, izvirnost in pozitivno sporočilo.

Dizajn UP torbic je poseben, drugačen, unikaten. Vsaka torbica nosi svoje ime za katerim se skriva zgodba. Zelo priljubljen model sem poimenovala UPBRELLA, ki ga poleg zanimive oblike odlikuje tudi dovolj prostora, ki omogoča, da dama spravi v torbico prav vse, kar čez dan potrebuje. Torbice so na voljo v različnih barvah. Večina izdelkov je predstavljenih na spletni strani: www.up-design.si in Facebook strani UP Design by Petra Ulaga, kjer jih lahko tudi naročite.

UP DESIGN Petra Ulaga s.p.

info@up-design.eu

www.up-design.eu

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

%d bloggers like this: