NACIONALNI PARTNER
Image
Na Ministrstvu za gospodarstvo, turizem in šport zagotavljamo podporo nadaljnji krepitvi mednarodne konkurenčnosti slovenskih podjetij in gospodarstva. Z različnimi ukrepi zagotavljamo čim bolj stabilno, predvidljivo in konkurenčno gospodarsko okolje za rast in razvoj slovenskih podjetij na slovenskem in tujih trgih. Delujemo na področjih različnih industrij, internacionalizacije, podjetništva, turizma, notranjega trga, lesarstva in športa. V okviru ministrstva delujejo tudi organi v sestavi, ki izvajajo naloge na področjih intelektualne lastnine, tržne inšpekcije in meroslovja, ter izvajalske ustanove, ki se podrobneje ukvarjajo z izvajanjem naših ukrepov in promocije gospodarstva in turizma.
NACIONALNI PARTNER
Image
Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT. SPIRIT Slovenija kot izvajalska agencija Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo z različnimi ukrepi in aktivnostmi za podjetja sledi svoji viziji in poslanstvu, ki je že od ustanovitve dalje - biti »one stop shop« za podjetja v vseh fazah njihovega poslovanja. V letu 2023 agencija praznuje 10. obletnico delovanja pod tem imenom, sicer pa se lahko pohvali s skoraj tridesetletno zgodovino uspešnega delovanja v podporo slovenskim podjetjem doma in v tujini ter pri vzpostavljanju in krepitvi podpornega podjetniškega ekosistema v Sloveniji.
NACIONALNI PARTNER
Image

AJPES je nacionalna institucija, ki z zbiranjem podatkov o slovenskih poslovnih subjektih pomembno prispeva k transparentnosti poslovnega okolja. Kot največja SPOT točka po obsegu registracij na 12 lokacijah po Sloveniji omogoča enostaven in varen vstop na podjetniško pot. Obenem pa AJPES predstavlja primarni in uradni vir podatkov o poslovnih subjektih, z uporabo katerih lahko  pomembno znižate tveganja pri poslovanju in s tem izboljšate svojo konkurenčnost na trgu.

Zaupajte uradnemu viru podatkov. Zaupajte AJPES.

NACIONALNI PARTNER
Image
Urad je partner slovenskemu gospodarstvu in kulturno-umetniškim ustvarjalcem, ki si prizadeva za pravičen in urejen odnos na področju pravic intelektualne lastnine. Kot organ v sestavi Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport opravljamo naloge s področja intelektualne lastnine, ki vključuje tako področje avtorskega prava kot prava industrijske lastnine, torej patentov, znamk, modelov, dodatnih varstvenih certifikatov in geografskih označb.
ZLATI SPONZOR
Image

GEN Skupina zagotavlja približno tretjino vse električne energije, proizvedene v slovenskih elektrarnah. Zanesljivo oskrbuje male in velike odjemalce z električno energijo, ki jo 99 % pridobivajo iz nizkoogljičnih virov: jedrske, vodne in sončne energije, s čimer uresničujejo trajnostne zaveze okolju. Z rednim vzdrževanjem in investiranjem dosegajo visoko obratovalno zanesljivost v vseh svojih proizvodnih enotah, uspešno pa nadaljujejo tudi začrtano pot trgovanja in prodaje električne energije. 

ZLATI SPONZOR
Image

Delos zaposlovanje je registrirana kadrovska agencija z veljavno koncesijo MDDSZ za opravljanje dejavnosti zagotavljanja dela delavcev uporabniku.

Izkušeni kadrovski strokovnjaki skrbimo za uravnoteženost med odgovornim, fleksibilnim in inovativnim pristopom na trgu dela, sočasno pa nudimo hitre in učinkovite rešitve za naročnikove kadrovske izzive.

ZLATI SPONZOR
Image

Ko se odločite narediti preboj na svoji podjetniški poti, vam priporočamo 3 delavnice Mastermind akademije – Certificiran Praktik Hipnoze, Licenciran NLP Praktik in Certificiran Business Coach, kjer boste dobili orodja in znanja, s katerimi lahko pomagate sebi in celotni ekipi do vrhunskih rezultatov. Prijavite se ZDAJ. Dr. Aleksander Šinigoj je mednarodni predavatelj, avtor devetih knjig in ustanovitelj več uspešnih podjetij.

Za vas je pripravil kar 2 darili, s katerimi boste pogumneje in uspešneje stopali po podjetniški poti:

1. Transmeditacijski posnetek: Naredite preboj na lastni podjetniški poti. (povezava tukaj )
2. Brezplačna delavnica: 7 skrivnosti hipnoze in samohipnoze (povezava tukaj )
 

ZLATI SPONZOR
Image
Zbornica osrednjeslovenske regije, ki je sestavni del Gospodarske zbornice Slovenije, je največja zbornica, ki jo vodi filozofija naprednega, na znanju temelječega gospodarstva in družbe ter napredka za vsakogar. Na prireditvi boste izvedele več o tem, kaj lahko ženske podjetnice pridobite znotraj zbornice, kjer je močan fokus na Startup in scaleup podjetjih, podjetjih iz področja fitnesa, rekreacije in regeneracije, sejmov in srečanj, kot tudi na internacionalizaciji poslovanja v naših sosednjih državah in Kitajskem, saj znotraj GZS ZOR domuje Slovensko-kitajski poslovni svet.
SREBRNI SPONZOR
Image
V SKB banki podpiramo poslovne podvige in razvijamo dolgoročne partnerske odnose. Verjamemo, da lahko z našo spodbudo posameznikom in podjetjem omogočimo uresničitev zastavljenih ciljev ter s tem prispevamo okolju, v katerem delujemo in poslujemo.
SREBRNI SPONZOR
Image
Poskrbite, da boste vedno in povsod opaženi (www.promocijska-oprema.si). Smo dobavitelj sodobnih indoor & outdoor izdelkov za mobilni marketing in vizualne komunikacije. Ponujamo širok izbor rešitev za promocije, dogodke, salone, pisarne, prodajalne, sejme in dom. Proizvodnja, tisk in montaža: promocijske stene, modularne sejemske konstrukcije, tekstilni okvirji, LED panoji, pulti, šotori, stojala, zastave, promo pohištvo, digitalni display-i. Vsi izdelki so mobilni, enostavno sestavljivi brez uporabe orodja, lahki in predvsem vrhunske kvalitete.
BRONASTI SPONZOR
Image
Na svoji podjetniški poti niste sami. Tukaj smo mi. Slovenski podjetniški sklad. Da vam svetujemo, pomagamo, da vas podpiramo. Da vam prisluhnemo in da vas slišimo. Smo specializirana razvojno-finančna institucija za spodbujanje rasti in razvoja podjetništva v Sloveniji. Delujemo po vzoru najboljših svetovnih praks. 
BRONASTI SPONZOR
Image

Eno zavarovanje za vse vaše mikro poti. Je eno od vaših prevoznih
sredstev kolo, skiro ali morda rolka? Tudi če so vsa našteta, imamo
rešitev, ki poskrbi, da bodo vse vaše mikro poti še bolj brez skrbi.
Spoznajte Zavarovanje mikroMOBILNOSTI, ki smo ga razvili za vse lastnike
in uporabnike lahkih prevoznih sredstev – tako za rekreativne kolesarje
in aktivne družine kot za tiste, ki opravljate le prevoze v šolo ali službo in
nazaj. Naj bodo varne vse vaše mikro poti!
Več na: https://bit.ly/3FDr8PU

BRONASTI SPONZOR
Image
MATERIALNI SPONZOR
Image
Podjetje Stillmark d.o.o. je edini pooblaščeni dobavitelj in distributer blagovne znamke L’OCCITANE EN PROVENCE za Slovenijo. Samo za izdelke, kupljene na prodajnih mestih, ki jih oskrbujemo sami, lahko zagotavljamo originalnost, kakovost, primerno ravnanje med transportom in skladiščenjem ter varnost in svežino formul. Pooblaščena prodajna mesta znamke L’OCCITANE EN PROVENCE v Sloveniji so lastne trgovine L'OCCITANE, spletna trgovina www.loccitane.si, Nama, Maxi ter izbrana prodajna mesta Müller.
MATERIALNI SPONZOR
Image
Salon lepote Kleopatra je specializiran za nego kože obraza po 40. letu, saj je to obdobje pomembno za nove pristope in primerne nege obraza z unikatnimi in prilagojenimi tretmaji. V Salonu lepote Kleopatra ženskam pomagamo pri negi kože z individualnim Programom »Coach for your Skin«. To je program za ženske, ki želijo nadgraditi nego kože v napredno nego, kar jim omogoči ohranjanje mladostnega videza na daljši rok. Izboljša se njihovo dobro počutje, zdravje in lepota.
MATERIALNI SPONZOR
Image

Obstajamo od leta 1996. Vse svoje moči smo usmerili k temu, da vam
omogočimo kar najboljše in enostavnejše življenje. Kot distributersko
podjetje že 25 let skupaj z našimi dobavitelji in kupci omogočamo
končnemu potrošniku dostopnost do velikega števila blagovnih znamk.
Verjamemo v kvaliteto izdelkov, katere distribuiramo, zato jih, skladno s
tem tudi pozicioniramo, tako v zavesti potrošnika kot tudi na police, kot
premium blagovne znamke. Za vas smo združili ekipo mladih,
perspektivnih in izobraženih ljudi, ki si prizadevajo, da s svojo jasno vizijo
in cilji končnemu potrošniku, zagotovijo čim enostavnejši in lažji nakup.

MATERIALNI SPONZOR
Image

Zaposlenim in poslovnim partnerjem izkažite pozornost z vsestranskim darilom. Podarite jim Darilno kartico Supernova, s katero lahko nakupujejo 19-ih nakupovalnih centrih Supernova po vsej Sloveniji.

Naročite jo enostavno prek supernova-kartica.si, tudi v večjih količinah.

Facebook: https://www.facebook.com/SupernovaSlovenija

Instagram: https://www.instagram.com/supernova_slovenija/

MATERIALNI SPONZOR
Image

Leta 1970, ko je zavrela prva skodelica kave Barcaffè, ni nihče mogel slutiti, kako globoko se bo usidrala v srca potrošnikov. Znamka trdno stoji za svojimi vrednotami, med katerimi je najpomembnejša kakovost. Prva jutranja kava, ki nas pospremi v dan, mora biti sveža in bogatega okusa. To je obljuba, ki ji je blagovna znamka zvesta že več kot 50 let. Delo iz ljubezni do kave ustvarja najboljše izdelke in ohranja toplino odnosov med potrošniki in njim ljubo znamko. S kavo in ob kavi se odpirajo srca in misli in Barcaffè želi vedno biti blizu in v navdih svojim potrošnikom.

MATERIALNI SPONZOR
Image
V tej sezoni je čas zabav, porok in drugih posebnih priložnosti, zato je znamka Comma poskrbela, da bo vaš styling popoln. Vsaka ženska glede na izbrani stil oblačenja, razvije svoj občutek za estetiko in stil. Da poudarimo ženstvenost, so pri znamki Comma seveda v ospredju obleke, ki jih v omari ni nikoli preveč. Tiste, ki pa bolj prisegate na hlačne kostime lahko izbirate med različnimi modeli in barvami. Kamorkoli se odpravljate vam želimo prijetno zabavo.
MATERIALNI SPONZOR
Image
Podjetje Venera Kozmetika d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 in ima že več kot 30 letno tradicijo. Od leta 1993 smo uvozniki in distributerji kozmetičnih izdelkov in parfumov. Leta 2021 smo postali samostojni del podjetja Merit HP d.o.o. Naše poslanstvo je zadovoljiti pričakovanja vsakega uporabnika po lepem, urejenem ter zdravem videzu obraza in telesa in sicer na podlagi varnih, preizkušenih ter učinkovitih kozmetičnih izdelkov.
MATERIALNI SPONZOR
Image
Terme Krka smo eno vodilnih turističnih podjetij v Sloveniji in združujemo Terme Dolenjske Toplice, Terme Šmarješke Toplice in Hotele Otočec, pod naše okrilje pa spadata tudi obmorski center Talaso Strunjan in Golf Grad Otočec. V Termah Krka se ponašamo z visoko kakovostjo storitev in osebnim pristopom do vsakega posameznika. S pestro ponudbo tako zdravstvenih in sprostitvenih kot tudi gostinskih, športno-rekreacijskih in počitniških storitev pomagamo gostom pri njihovih prizadevanjih za prijetnejše, ustvarjalnejše in bolj zdravo življenje.
MATERIALNI SPONZOR
Image
Družinsko podjetje IRBIS d.o.o. že več kot 30 let svojo dejavnost usmerja v razvoj inovativnih izdelkov in je eden vodilnih proizvajalcev profesionalnih čistilnih sredstev ter dobaviteljev higienskega materiala v Sloveniji. Nudi vse izdelke za vzdrževanje čistoče in higiene objektov, strokovna in profesionalna ekipa svetovalcev, ki je dnevno na voljo za pomoč strankam, pri izzivih s področja higiene poskrbi za uporabnikom prijazne rešitve, ekonomičnost ter odličen nadzor nad stroški.
MATERIALNI SPONZOR
Image

Družinsko podjetje IRBIS d.o.o. že več kot 30 let svojo dejavnost usmerja v razvoj inovativnih izdelkov in je eden vodilnih proizvajalcev profesionalnih čistilnih sredstev ter dobaviteljev higienskega materiala v Sloveniji. Nudi vse izdelke za vzdrževanje čistoče in higiene objektov, strokovna in profesionalna ekipa svetovalcev, ki je dnevno na voljo za pomoč strankam, pri izzivih s področja higiene poskrbi za uporabnikom prijazne rešitve, ekonomičnost ter odličen nadzor nad stroški.

MATERIALNI SPONZOR
Image
Citypark na enem mestu ponuja vse, kar potrebujete – od osnovnih življenjskih potrebščin, kozmetičnih pripomočkov, do zabavne in uporabne elektronike in drobnih pozornosti za dom. Modni privrženci boste pri nas, na enem mestu, našli najbolj prepoznavne in priljubljene blagovne znamke, ki ponujajo najnovejše modne trende ter pestro ponudbo oblačil in obutve. Vrhunska nakupovalna izkušnja je brez dvoma zagotovljena! Za zabavo in prijetno druženje po uspešnem nakupovanju, je na voljo tudi naš gostinski kotiček, v ponudbi so zajete tudi kavarnice. Poskrbljeno je tudi za naše najmlajše obiskovalce, ki lahko obiščejo Cityparkovo otroško igralnico in se v njej brezskrbno prepustijo igri, pod skrbnim nadzorom animatorjev.
MATERIALNI SPONZOR
Image
V Medexu izboljšujemo življenja z inovativnimi, naravnimi in učinkovitimi prehranskimi dopolnili na osnovi čebeljih pridelkov. Mednje sodi tudi izdelek Beeharmony™, ki klinično dokazano pomaga naravno lajšati simptome menopavze, saj za 79 % zmanjša utrujenost in izčrpanost, za 70 % nihanje razpoloženja, za 54 % vročinske oblive, pomaga pa tudi pri drugih simptomih.
MATERIALNI SPONZOR
Image

Za vsako uspešno žensko stoji … gora čokolade. 😉
Podjetje 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 skrbi, da imamo na zalogi vedno dovolj Lindt čokoladnih bonbonov, podelili pa jih bomo tudi ob žrebu 200 vrednostnih bonov na prireditvi 500 podjetnic.
Podjetje je že več kot 150 let predano proizvodnji vrhunskih čokoladnih izdelkov. Blagovna znamka Lindt predstavlja garancijo za kakovost čokolade narejene le iz vrhunskih surovin in z največjo skrbnostjo Lindtovih mojstrov čokolade.

MATERIALNI SPONZOR
Image

Vina iz Kleti Brda pripovedujejo zgodbo edinstvenih briških gričev in družinskih vinogradov. Štiristo družin, združenih v Klet Brda, prideluje na strmih pobočjih grozdje najvišje kakovosti.
Klet Brda je največja slovenska pridelovalka in izvoznica vin. Ko okušate njihova vina, ste v družbi ljubiteljev vin iz kar 26 držav sveta, ki so znali prepoznati kakovost, raznolikost in dostopnost blagovne znamke Klet Brda. Temeljno vodilo Kleti Brda je, da se pridelava velikih vin začne s spoštovanjem do zemlje, skupnosti in prihodnjih generacij.

MATERIALNI SPONZOR
Image
Naša polnilnica se nahaja na obrobju ostankov pragozda, v občini Kostel. V osrčju neokrnjene narave doline Kolpe v območju 56km2 Nature 2000, črpamo naravno mineralno vodo iz 100 m globoke vrtine. V nasprotju z drugimi vodami je naša mineralna voda nefiltrirana. Vodi ničesar ne dodajamo ali odvzemamo. Taka kot jo dobimo iz izvira je tudi ustekleničena. Costella naravna mineralna voda je polnjena v steklenicah z značilno obliko - predstavlja Kostelčanke, ki so v preteklosti s posebnimi posodami hodile k reki Kolpi po vodo. Le-to so nato na glavi prenašale do svojih vasi. 
SPONZOR POSEBNIH NAGRAD
Image

Podjetje Vita spa d.o.o. vodi Polona Trop, fizioterapevtka, magistrica
vzgoje in menedžmenta v zdravstvu in dolgoletna predavateljica
podjetniških vsebin v kozmetični in zdravstveni dejavnosti. Vita spa je
relativno novo, majhno podjetje, ki ponuja fizioterapijo, alternativne
metode zdravljenja in oblikovanja telesa.

SPONZOR POSEBNIH NAGRAD
Image
Razkošna nastanitev Bohinj Eco Hotel s 4 zvezdicami, oaza miru in udobja, se nahaja v Bohinjski Bistrici, ob robu Triglavskega narodnega parka, 6,5 km stran od Bohinjskega jezera ter 20 km stran od Blejskega jezera. Ponaša se z notranjim dekorjem iz naravnih materialov in panoramskim pogledom na Julijske Alpe. Nagrajena nastanitev Bohinj Eco Hotel je bila odprta junija 2009 kot prvi ekološki hotel v Sloveniji. Nudi polnilno postajo za električna in hibridna vozila. V hotelski restavraciji strežejo jedi slovenske in mednarodne kulinarike ter posebne vegetarijanske in nizkokalorične jedi, pripravljene iz ekološko certificiranih sestavin lokalnega izvora.
SPONZOR POSEBNIH NAGRAD
Image
Poslovni seminarji in coaching na znanstveni osnovi! Akademijo Uspeha vodi mag. Irena Deželak, je ponosna dobitnica najvišje nagrade na Treningu Dale Carnegie® in dobitnica prestižne nagrade TOP 10 PREDAVATELJ dve leti zapored v Sloveniji, ima mednarodni certifikat za coacha akreditiran s strani Mednarodne federacije coachev (ICF) in je članica EEE – Experience Educators of Europe.
SPONZOR POSEBNIH NAGRAD
Image

Make-up Designory, MUD Studio Slovenija. Kaj se dogaja pri nas, v MUD Studiu? Nudimo profesionalno izobraževanje za bodoče umetnike ličenja.

V naši trgovini prodajamo vrhunska MUD ličila in pripomočke. Za vsakodnevne uporabnice organiziramo osebne delavnice ličenja.

Izvajamo storitve ličenja, naravne manikure, permanentno lakiranje in oblikovanje pričeske. Vabljeni k nam, na Rimsko cesto 13 v Ljubljani.

Veseli vas bomo!

 

MEDIJSKI SPONZOR
Image
Zavzemamo se za podjetnejšo Slovenijo. Poslanstvo podjetja Izziv X, d. o. o., je prispevati k osveščanju slovenske javnostjo o pomenu vrednote podjetnosti za blaginjo in boljše življenje vseh prebivalk in prebivalcev Slovenije. Zato Izziv X, d. o. o., z revijo in s spletnimi pogovori Podjetna Slovenija želi okrepiti vrhunsko in odgovorno podjetništvo v Sloveniji. Naš izziv je torej tesno povezan z izzivi naše domovine.
MEDIJSKI SPONZOR
Image
Ko sta mama Vera in hči Tea Hegeduš pred 27 leti pogumno stopili v založniške vode, sta naleteli na več skeptikov kot optimistov. No go, so rekli strokovnjaki in reviji Gloss ter njenemu konceptu, ki je združeval lep papir, kakovosten tisk, vrhunske fotografije, prefinjeno estetiko in zahtevnejšo vsebino, napovedali kratek življenjski rok. Danes ima Gloss, ki še vedno presega splošno sprejeta pravila t. i. ženskega tiska, eno največjih naklad med lifestyle revijami v Sloveniji.
MEDIJSKI SPONZOR
Image
Bloomberg Adria je prva večpredstavnostna poslovna platforma v regiji, ki zagotavlja poglobljene regionalne finančne novice in informacije ter tržne podatke v živo iz središč v Beogradu, Ljubljani, Sarajevu, Skopju in Zagrebu.Zagotavljamo celovito večplatformno izkušnjo na televiziji, tiskanih medijih, digitalnih medijih, mobilnih napravah, družabnih omrežjih in dogodkih. In short, Bloomberg Adria is everywhere.
MEDIJSKI SPONZOR
Image

Adria Media Ljubljana je uveljavljena založniška hiša z dolgoletno tradicijo. Z rednim izdajanjem domačih in tujih blagovnih znamk revij se uvrščamo v vrh slovenskih revijalnih založnikov. Nenehno skrbimo za razvoj svojih blagovnih znamk, redno jih nadgrajujemo in dopolnjujemo, pri tem pa nas vodi načelo strokovnosti, napredka in profesionalnosti.

 

MEDIJSKI SPONZOR
Image

Mag. Andreja Jernejčič je direktorica podjetja za (digitalni) piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja, ki deluje že 15 let, poleg evropskih pa še v azijskih državah. Je menedžerka in piarovka, poznamo pa jo tudi kot energično in praktično predavateljico, voditeljico in pisateljico, saj je izdala že 6 knjig. Njene piar reference so podjetja Generali, Aleja, Citypark, Elan, IBM, če naštejemo le nekatera od več kot 300 podjetij, s katerimi je in še ustvarja piar zgodbo. Prav tako vodi krizno komuniciranje v malih in večjih podjetjih. Izobražuje s treningi in delavnicami v več kot 400 podjetjih tako iz Slovenije kot tudi iz tujine.

MEDIJSKI SPONZOR
Image
Revija Študent ima v primerjavi z ostalimi študentskimi revijami najdaljšo zgodovino, saj izhaja že od leta 1997. Je najbolj prepoznavna in brana študentska revija v Sloveniji. Vsebinsko pokriva tematike, ki so v največji meri blizu mladim. Uspešno sodeluje s študentskimi organizacijami, univerzami ter ostalimi društvi in zavodi po vsej Sloveniji. Študentom se je tako predstavilo veliko slovenskih podjetij in tudi že nekatera tuja podjetja po svetu.
MEDIJSKI SPONZOR
Image
V desetih kompetenčnih centrih in podjetjih skupine Pristop nudimo 360-stopinjski pristop k reševanju poslovnih izzivov. Strokovnjake, združene v interdisciplinarne time, pri snovanju kreativnih rešitev vodijo podatki. Naročnikove izzive naslavljamo celovito in nudimo podporo na vseh poslovnih področjih. Naše storitve zajemajo poslovno svetovanje, korporativno in tržno komuniciranje, digitalni marketing, upravljanje in organizacija dogodkov, medijski zakup, vsebinski marketing in oblikovanje. dogodkov, medijski zakup, vsebinski marketing in oblikovanje.

MEDIJSKI SPONZOR
Image

Press Clipping ali tam, kjer Google ni uporaben

Press Clipping je vodilno slovensko podjetje specializirano za spremljanjein analiziranje medijskih vsebin. Deluje že skoraj 30 let in ima več kot 4000 naročnikov. Z nenehnim spremljanjem dinamične medijske krajine oblikujejo trende na področju medijev in komuniciranja ter vzdržujejo največjo bazo medijskih virov tako v Sloveniji kot tudi v celotni Jadranski regiji že od leta 2007. Butičnost in prilagodljivost, ne glede na velikost ali dejavnost podjetja, je njihova vodilna težnja k stalnemu izboljševanju storitev, s čimer si zagotavljajo uspešnost in učinkovitost poslovanja.

MEDIJSKI SPONZOR
Image
Radio City. Komercialna radijska postaja. Dom jutranjega showa z Dejanom, Borom in Ano. Pa Tinčkom, ki se dopoldne, med 10. in 14. preseli k Nataliji. Ob 14. uri je na vrsti Fras in Medvar show, nedeljske dopoldneve pa ti bo skrajšala Nataša. Komercialna radijska postaja, ki je na širšem območju Maribora bolj poslušana, kot katerikoli radio ali televizija!
MEDIJSKI SPONZOR
Image

Zagotovite si odmevno promocijo v regionalnem programu Vaš kanal z različnimi načini televizijskega oglaševanja. Vaš oglas bo viden po celi Sloveniji prek SiolTV, T-2, Telemacha in AmisTV, z digitalnim signalom pa v celotni osrednji Sloveniji med Karavankami in Kolpo ter v večini kabelskih sistemov na istem območju.

Poleg klasičnega televizijskega oglaševanja v oglasnih blokih lahko izbirate med pokroviteljstvom oddaj in rubrik ter tematskim paketnim oglaševanjem in dodatno nadgradnjo ali samostojno akcijo z oglaševanjem na spletni strani. Usposobljeni smo za produkcijo in predvajanje predstavitvenih filmov, PR oddaj in reportaž ter za snemanje vseh vrst dogodkov.

PARTNER
Image
Program mentorstva, usposabljanja, individualnih srečanj in mednarodnih izmenjav. Projekt ActImpAct naslavlja podjetnice in tiste, ki so na tej poti, ki imajo potencial rasti, in katerih dejavnost ima vpliv na družbo in okolje (social impact). Podjetništvo z družbeno odgovornostjo srečujemo predvsem v populaciji podjetij, ki so jih ustanovile ženske, prav pa je, da se taka podjetniška kultura širi v celotnem gospodarstvu. V program se lahko vključijo ženske, ki so na poti v podjetništvo in pri tem potrebujejo pomoč in mentorstvo ali pa so delujoče podjetnice in si želijo svojo dejavnost razširiti ali internacionalizirati, njihova dejavnost pa ima pozitiven učinek na okolje in posameznike ali pa naslavlja družbene izzive. Z majem 2023 pričnemo že z drugo skupino!  Pridružite se nam https://skupnost-podjetnic.si/actimpact/
PARTNER
Image
Gospodarsko razstavišče (GR) – prireditveni center Ljubljana je vodilni prireditveni center v Sloveniji. Leži praktično v samem središču mesta. Ustanovljen leta 1954 je s svojo več kot polstoletno tradicijo idealen prostor za živahne sejme, odmevne kongrese in druga dogajanja zabavnega, kulturnega in izobraževalnega značaja. V zadnjih letih je postal tudi odlična prizorišče za sodobne interaktivne in poučne svetovne razstave. Obiskovalcem je zlahka dostopen, le nekaj minut oddaljen od osrednje avtobusne in železniške postaje, s postajališčem LPP pred glavnim vhodom in 2.500 parkirnimi mesti v bližini privabi letno kar 500.000 obiskovalcev. Podjetje od novembra 2010 vodi mag. Iztok Bricl, univ.dipl.ekon.
PARTNER
Image
Proevent d.o.o. je uveljavljen računovodski servis s 25-letnim znanjem vodenja računov tako za samostojne podjetnice in podjetnike, kot tudi za d.o.o.-je in druge organizacije. V ekipi Proevent računovodskega servisa združujemo znanje in izkušnje 25 strokovnjakinj in strokovnjakov, ki se vsaki stranki posvečajo 100-odstotno, jo ažurno spremljajo pri njenem mesečnem poslovanju, jo izobrazijo o najpomembnejših spremembah in zakonih ter ji ponujajo strokovno podporo v obliki mesečnega svetovanja.
PARTNER
Image
Visoko strokovna in prijazna ekipa, ki deluje pod vodstvom direktorja Simona Megliča,  bo iz vas naredila spletne prvake. Dvigamo vam prodajo in optimiziramo procese s pomočjo digitalizacije, e-mail marketinga, marketinške avtomatizacije, optimizacije  uporabniške izkušnje in ciljane promocije. Rešujemo vam izzive, prihranimo čas, predajamo znanje in vas motiviramo k uspešnejšemu poslovanju.
PARTNER
Image
Smo največja skupnost slovenskih podjetnic!  V Skupnosti slovenskih podjetnic (SSP) povezujemo inovativne ženske v gospodarstvu, družbi in okolju. V skupnosti se povezujemo, izmenjujemo izkušnje, prek izobraževanj in dogodkov delimo nova znanja na temo osebne in poslovne rasti. Naše delovanje je razpoznavno. Organiziramo največji praznik ženskega podjetništva v Sloveniji - 500 podjetnic, ki ima mednarodno razpoznavnost in veljavo. Naše delovanje je mednarodno. Pridružite se nam: www.skupnost-podjetnic.si
PARTNER
Image
Kraftart je podjetje, ki se specializira za medijsko produkcijo in je sestavljeno iz ekipe profesionalnih fotografov in snemalcev. Naša glavna dejavnost je zagotavljanje celovite produkcije za naše stranke, s čimer jim omogočamo, da predstavijo svoje podjetje in izdelke v najboljši možni luči.Pri Kraftartu smo predani zagotavljanju vrhunske kakovosti in strokovnosti v vsakem projektu, ki ga izvajamo. Verjamemo v nenehno izboljševanje in posodabljanje naših spretnosti, da lahko zagotovimo najboljše storitve za naše stranke.