POLONA AJDIČ

Sem Polona Ajdič. Imam podiplomsko izobrazbo, do katere sem prišla s študijem ob delu in za to pot sem danes neskončno hvaležna.

Z 19.leti sem se po končani srednji ekonomski šoli zaposlila v javni upravi na lokalnem nivoju in ob delu izredno študirala ekonomijo, po končani fakulteti pa me je pot vodila na podiplomski študij s področja javne uprave, ki je bil posledica moje zaposlitve v javni upravi. Že v času podiplomskega študija me je pot zanesla v našo prestolnico, kjer sem zaposlena že petnajsto leto. Izven službe pa sem mama dveh osnovnošolskih otrok, na katera sem izjemno ponosna. Dolgo časa sta bili edini svetli zvezdici v mojem življenju.

Tista trmasta, vztrajna in kljub vsem lekcijam več ali manj nasmejana oseba je začela brskati po svoji notranjosti in se srečevati iz oči v oči s svojimi izzivi.

Večni JA vsem ostalim, sebi pa veliki NE-ji vsaki dan, so me pripeljali do strašne utrujenosti, ki je samo še nadaljevalo rušenje mojega zdravja na celi črti.

Kolegici sta mi še pred kratkim rekli: »Pa komu si se ti zaupala? Ugotavljava, da te sploh ne poznava.«

Dolga leta svoje bolečine nisem dajala ven, ko so se začele neznosne bolečine kazati na fizičnem nivoju, mi pa je bilo dovolj. Vedela sem, da moram narediti nekaj zase. Zaradi sebe in svojih otrok. Da moram odpraviti vzroke za svoje stanje in ne samo blažiti posledic. Začela sem pisati članke za spletne strani www.preberite.siwww.firbec.siwww.racka.si. Konec leta 2017 pa je zaživela tudi moja spletna stran www.polona-ajdic.si, na katero ste vljudno vabljeni.

V letu 2016 sem se prvič srečala s kriptovalutami. Pojma nisem imela, za kaj se gre, čemu služijo, kaj je finančna pismenost. Bila sem prepričana, da sem po končanem podiplomskem izobraževanju in nekaj letih izkušenj, dovolj finančno pismena. Ko sem investirala v izobraževalne pakete OneAcademy, sem spoznala, da pravzaprav vem bore malo iz tega področja. Aktivno sem se priključila skupnosti članov Onelife, katerega glavno poslanstvo je izobraževati ljudi na finančnem in osebnostnem področju. Onelife je podjetje, ki deluje po principu mrežnega marketinga in trži izobraževalne produkte OneAcademy. Tisti, ki želimo, imamo tu ogromno priložnosti na različnih področjih, da se razvijamo, spoznavamo nove ljudi, sklepamo nova prijateljstva. Želiš tudi ti osebnostno in finančno rasti?

Meni se moja otroška želja po svobodi iz dneva v dan bolj izpolnjuje. Tudi vaša se lahko, zato me brez odlašanja kontaktirajte.

E: polona.ajdic@gmail.com
FB: Digi Svet
FB: Osebni preboj & cona udobja
W: www.polona-ajdic.si


Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>