POLONA BARTOL IN KLAVDIJA ŽITNIK

Drage podjetnice,

pokličejo vas iz časopisa, televizije, spletnih medijev in želijo vašo izjavo. Zraven vas prosijo za vašo fotografijo. Tu se običajno zatakne. »Ojoj, nobene pametne nimam! Katero naj dam? Na nobeni ne izgledam dovolj poslovno.« Itd. Potem porabite ure in ure, da preiščete računalnik, kje imate kakšno vsaj približno ustrezno fotografijo.

Ker se marsikateri od nas to dogaja, smo se odločile, da vas rešimo iz zagate. Verjamemo, da boste tako kot vsako leto, ob prihodu na dogodek poskrbele za svoj čudovit izgled in se predstavile sopodjetnicam v vsem svojem siju.  V sodelovanju s fotografinjama dogodka 500 podjetnic, Klavdijo Žitnik in Polono Bartol, vam zato v okviru posebnega, portretnega foto kotička, nudimo možnost izdelave 3 PROFESIONALNIH PORTRETNIH FOTOGRAFIJ, za odlično ceno 50 EUR.

Število terminov za portretno fotografiranje je omejeno, zato se je potrebno na portretno fotografiranje predhodno prijaviti. To storite tako, da v prijavnici na dogodek 500 podjetnic označite, da si želite portretnega fotografiranja. Iz strani fotografinj, boste prejeli vse potrebne dodatne informacije in točen termin za fotografiranje.

 

Če ste se na dogodek že prijavile, pa bi si naknadno želele izvesti še storitev portretnega fotografiranja, vas lepo prosimo, da nam na e-naslov 500@podjetnica.com pošljete sporočilo z vašimi podatki: vaše ime in priimek, podatki o podjetju (ime, naslov, poštna številka, davčna in matična številka), telefon ter e-naslov.

——————————————————————————————————–

 polona in klavdija

Polona Bartol in Klavdija Žitnik

Sva fotografinji iz Kranja. Živiva v istem kraju, na različnih lokacijah. Delujeva v različnih, pa tudi v istih zvrsteh fotografije. Klavdija v športni, korporativni fotografiji ter pri fotografiranju poslovnih dogodkov (www.korporativna-fotografija.siwww.korporativna-fotografija.si). Polona primarno v poročni, družinski in korporativni fotografiji (polonabartol.com). Včasih sva si konkurenca, včasih pa druga drugi asistirava in se spodbujava. Sva si različni, a tudi zelo podobni. Najino različnost s pridom izkoriščava, da lahko ohranjava svojo integriteto. Najina podobnost naju utrjuje in povezuje. Verjameva, da je v povezovanju moč.