Polona Požgan​ – “Izrazi svoj glas – na glas”

Navdušujoča zgodba NA ODRU 500 podjetnic 2019:


Polona Požgan

Podjetnica, predavateljica, radijska in televizijska voditeljica, ki se že 18 let aktivno ukvarja predvsem s komunikacijo žensk.

Svoj poklic jemljem kot poslanstvo, s katerim želim ženskam pomagati živeti življenje po svojih merah in izraziti svoj glas – na glas.

Njena kariera se je začela na radiu, kjer je primarno nagovarjala ženske. Z monokomedijo Alfa Samica, namenjeno predvsem ženskam (čeprav so se v številnih dvoranah po vsej Sloveniji smejali tudi moški), se je pojavljala na odrih dobra tri leta. Nadaljevala je na televiziji, kjer je na sebi lasten način v oddajo Polona ga žge vključevala teme, ki niso bile povezane (samo) s kuhanjem, pa so se ženske v njih še kako našle. Njena največja strast in karierna stalnica pa je že 18 let  poučevanje in preučevanje komunikacije, ki jo ženske v svojih glavah vodimo same s sabo in posledično z okolico oziroma svetom. Svoj poklic jemlje kot poslanstvo, s katerim želi ženskam pomagati živeti življenje po svojih merah in izraziti svoj glas – na glas. 

 

Komunikacija – pot do boljših medosebnih odnosov v podjetjih

Polona Požgan tako ta trenutek v svojih on-line programih o pogumu in prijazni komunikaciji uči skoraj 1200 žensk. Skupaj s prijateljico Mojco Pehant vodita podjetje Retorik d.o.o., preko katerega poučujeta komunikacijo, ki je pot do boljših medosebnih odnosov v številnih slovenskih podjetjih. 

Polona Požgan


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<