Draga podjetnica,

JUTRI JE NAŠ DAN! Se vidimo na 500 podjetnic v ČETRTEK, 11. aprila 2019 na Gospodarskem razstavišču. 

V nadaljevanju vam pošiljamo še zadnje napotke in pomembne informacije. Pozorno jih preberite, saj vsebujejo vse pomembne informacije  o dogodku na enem mestu.

 

Kdaj? V četrtek, 11. 4.2019

Kje? Gospodarsko razstavišče Ljubljana, Dunajska cesta 18 (zemljevid<<)

Registracija? Registracijski pult bo odprt od 7.45 dalje; pridite čimprej, da se v miru registrirate, se okrepčate z jutranjo kovico in rogljički ob klepetu z ostalimi podjetnicami.

Plačilo kotizacije? Tudi če še niste uspele poravnati kotizacije, vas pričakujemo na dogodku 🙂 ! Ob registraciji bo za vsak slučaj možno tudi plačilo z gotovino.

Začnemo? Točno ob 9:00 se bodo zaprla vrata dvorane in vstop ne bo možen do konca prve točke. Zaradi velikega števila udeleženk, vas naprošamo, da pridete na dogodek najkasneje ob 8.30, da v miru najdete primerno mesto v dvorani in da ne bo motenj med prvim predavanjem.

Zaključimo?  Uradni del predvidoma okoli 14.30, sledijo žrebanje glavnih nagrad<<sponzorjev in slavnostno kosilo z neformalnim druženjem. Ob 17.uri se za tiste, ki ste se prijavile, prične popoldanski posvet z ženskimi poslovnimi angeli (več o posvetu<<)

PROGRAM

Program je ves čas na ogled na povezavi<<lahko pa si ga tudi prenesete  telefon prenesi program<<.

Prijetno nas je presenetil tudi  predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, ki bo ostal z nami druženju in mreženju s podjetnicami!

DRESS CODE

Seveda, ženska strast je rdeča in tako tudi naš dress code dogodka.

MREŽENJE

Prinesite vizitke in ponovno vam posredujemo Navodila za mreženje na dogodku<< v pomoč.

PARKIRIŠČA

Parkirate lahko na 2 parkiriščih:

– Parkirišče 1: dvorišče Gospodarskega razstavišča (Uvoz iz Dunajske ceste<<) –  200 brezplačnih parkirnih mest, ki bodo hitro zapolnjena! Po zapolnitvi mest uporabite parkirišče 2!

– Parkirišče 2: za Gospodarskim razstaviščem (Uvoz z Vilharjeve ali Linhartove<<samo 3 EUR za cel dan. Posebna validacija parkirnine ni potrebna, priporočamo pa, da pridete prej.

 

PORTRETNO FOTOFRAFIRANJE 

Še je čas za prijavo na portretno fotografiranje<< Studia Železna, za “last touch” pred fotografiranjem bo poskrbela vizažistka Sanela.

“Nisem še utegnila poravnati kotizacije, ali je moja vstopnica rezervirana?”  >> DA, seveda! 
Ob oddani prijavi je vaše mesto potrjeno in vas pričakujemo na dogodku. Hala vsem, ki ste kotizacijo že poravnale in komaj čakate jutri. Če ste kotizacijo poravnali v zadnjih dneh vas prosimo, da prinesete s seboj potrdilo o plačilu (lahko tudi v e-obliki). Hvala.

Vidimo se torej v četrtek, 11. aprila, od 7.45 dalje, ko se začne registracija, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, pričetek dogajanja pa seveda ob 9.00 uri.

Vaša ekipa organizatork 500 podjetnic,

Marta, Jerneja, Tamara, Katja in Monika

 

P.S.: Če še niste utegnile poravnati kotizacije zaradi obilice dela to pomlad in da ne boste iskale, vam pošiljamo še podatke za plačilo.

500 PODJETNIC D.O.O.

DUNAJSKA 156, Ljubljana
Davčna številka: SI49402757
TRR: SI56 6100 0001 3816 542
Sklic: datum dogodka (11042019)