Image

Yogalishes
vodenje vadb joge, izvedba delavnic in tečajev, izdaja knjig

Sanjati je lepo, a ko sanje spremenimo v cilje, takrat smo uspešne. Naj sanje postanejo resničnost.

V svojem osebnem življenju mi je vedno pomagala joga. Z jogo sem se spoznala že več kot desetletje nazaj in pridobila eno izmed mednarodnih licenc prav v Indiji (zibelki joge). Nato sem veliko potovala in učila jogo po svetu.

Kot life coach vedno znova pomagam drugim, da iščejo le tisto najboljše v svojem življenju, si kreirajo svoje življenje po svojih merilih ter jim pomagam kot inštruktorica z vodenjem različnih vrst vadb do zdravja, dobrega počutja in fit postave.

Sem avtorica 6 knjižnih uspešnic za jogo, ki so zaradi zanimanja dostopne tudi v tujih jezikih. Svoje znanje in izkušnje želim deliti s čim širšo publiko, saj menim, da lahko pomagam drugim in čutim, da je to moje poslanstvo.

Kot mamica treh srčkov pa sem že večkratno povezala dve največji ljubezni, in sicer materinstvo ter ljubezen do joge v svojih tečajih in knjižnih delih, kot so Joga za nosečnice, Joga mami in dojenček, Joga za najmlajše in Moja prva joga – Magična joga za otroke.

Vabljeni na ogled socialnih omrežij in spletne strani, kjer si lahko ogledate utrinke iz različnih dogodkov, delavnic in na splošno o mojem delu v Sloveniji in tujini. Povezane.

Image

Share this Project