Image

AS ACADEMY Andreja Senegačnik s.p.
Komunikacija, izobraževanje, ustvarjanje video in pisnih vsebin, prevajanje

Smile your life away

Moja strast je komunikacija v vseh oblikah. Najbolj uživam ob ustvarjanju novih predstavitev, najsibo podjetja, produkta ali predavanja na temo osebne rasti. To mi dopušča, da izražam svojo kreativnost, inovativnost, unikatnost, torej tisto, kar je nepogrešljivo za nepozabno predstavitev in odlične prodajne rezultate podjetja. Izobraževanja in prezentacije za najvišje ravni vodstva sem izvajala v Sloveniji, Franciji, predavala sem tudi v Angliji, in sicer v okviru Inspiring Women Changemakers, katere članica sem. Želene vsebine (lahko) pripravim in predstavim v slovenskem, angleškem ali francoskem jeziku.

Pred leti so me težje življenjske preizkušnje (smrt otroka, živčni zlom, posilstvo, popolna izgorelost) primorale, da poiščem način, kako bolečino pretvoriti v moč, saj je bil to edini način, da preživim. Izkušnje sem nadgradila z znanji z najrazličnejših področij (fil., psi., med., logoterapija) in na temo osebnostne rasti napisala knjigo Million hearts from Lovro, ki govori o iskanju smisla ob izgubi otroka.

V zadnjih dveh letih sem ustvarila več kot 130 video posnetkov (ang in slo), resne, a hkrati zabavne, edinstvene in zanimive vsebine na temo osebne rasti, katere si lahko ogledate na mojih dveh FB straneh. Tam najdete tudi več kot 50 zapisov o najrazličnejših tabu temah in pa intervjuje o aktualnih perečih temah (čustva, nasilje, …).

Za samostojno podjetniško pot sem se odločila, ker mi dopušča več svobode in omogoča, da izražam sebe. Prostor, kjer si lahko to, kar si, daje občutek miru in svobode. Pot do uspehov in zadanih ciljev je niz zmag in porazov. Ker je slednjih občutno več, je potrebno ogromno poguma in še več vztrajnosti, da se vedno znova poberemo in gremo naprej za tistim, kar nas kliče. Če vemo, zakaj smo se odločili slediti srcu, bomo vedno našli rešitev za vse izzive, ki se pojavijo na naši poti. Seveda pri tem nikoli nismo sami, nagrade pa večje, kot bi si upali sanjati 😊

Image

Share this Project