Image


Izobraževanje, coaching, mentorstvo
Mag. Darja Zorko Mencin

Takojšen učinek, neskončne možnosti.

Sem strokovnjakinja za osebni in profesionalni razvoj, mednarodno uspešna trenerka mehkih veščin in izkušena NLP poslovna in transformacijska coachinja z več kot 20 letnimi izkušnjami. Imam bogate mednarodne izkušnje, saj je živela in delala v različnih državah, kot so Malta, Turčija, Indija, Švedska, Argentina, Švica in Ukrajina. Kot slovenska strokovnjakinja sodelujem v programu U-LEAD z Evropo. Rada imam spremembe in jih smatram za pospeševalce svojega dela.

Po duši sem strastna popotnica, ponosna mama dveh odraslih otrok in ženska z veliko pozitivne energije, ki sem se naučila soočiti s stalnimi spremembami in kalila v težkih življenjskih preizkušnjah. Izstopila sem iz začaranega kroga nemoči in razvila močno osebno identiteto za sprejemanje sebe, s katero zavestno uporabljam čudovite vibracije energije odličnosti. Pomagam strankam, da dosegajo odlične rezultate preko učinkovitih strategij in najdejo svoje ključe, kot so koreniti miselni premiki, doseženi cilji v poslu, boljši medosebni odnosi in čustveno ravnovesje.

Verjamem, da je skrivnost uspeha v miselni naravnanosti, kot rečemo »mindset«. Uporabljam inovativne pristope, ki so rezultat lastne integracije številnih izkušenj iz različnih mednarodnih okolij. Moja dolgoletna strast je odkrivanje ključnih elementov uspeha. Zagotavljam holistične spremembe v resničnem življenju, preverjene praktične rešitve in orodja, ki delujejo. Kar je zame pomembno, da vam pomagam spremeniti vaše ideje v oprijemljive rezultate, to je vaše potovanje po spirali uspeha. Prepričana sem, da vsakdo lahko doseže uspeh ne glede na notranje/zunanje okoliščine. Ponosna sem, da sem prejela priznanje Exceptional Women of Excellence v Haagu.Image