Image

Bertoni
Poslovni turizem

Don't seek back your future is ahead.

Pozdravljene gospe in gospodične!

Že težko pričakujem 6 april, končno prvo snidenje po pandemiji. Zadnje srečanje je bilo tako zelo prijetno da ga letošnje leto ni vredno zamuditi saj verjamem da so posledice na tržišče pripeljale nove start-upe ter preobrazbe. Ravno zato je letošnja udeležba toliko bolj pomembna za vse nas. Torej našle me boste na predstavitvenem mestu pod imenom Bertoni.

DELAM V NAJBOLJŠI INDUSTRIJI – turizmu, izključno z tujimi gosti in jim predstavljam Slovenijo po dolgem in po čez. Kot povsem samostojna sem od leta 2018 torej sem prav kmalu začutila udar, ki je bil v turizmu v prvi vrsti. Ravno to me je popeljalo razmišljati v nove poti in tukaj sem z novim projektom. To da sem prebrodila najtežji preizkus sam začetek ter svetovni zlom je to, da sem se odločila opravljati delo, ki ga opravljam z srcem. Zato vsak dan vloženega truda ter vsak dan nov izziv z katerim se moram soočiti mi ne predstavlja tako težke naloge. Sama sem dober primer delaj to kar te veseli, delaj z srcem ter dušo, denar naj ti ne bo vizija ampak pot kako doseči cilj!

POVEČAJ SVOJ VPLIV TER DOHODEK...Na sejmu se vam bom predstavila z misijo novega načina načrtovanja poslovnega turizma, pomagala vam bom uresničiti svoj potencial, najti vašo oziroma svojo različico ter doseči svoje cilje tudi na tujih trgih. Usmerila vas bom na ustrezna sejmišča ter dogodke, priskrbela letalsko karto ter primerno hotelsko nastanitev.

STVARI ZARADI KATERIH SEM...že kot 20 letnica sem si želela biti samostojna, odprla svoj s.p. in ga tudi zaprla. Šele 15 let kasneje odprla d.o.o. v turizmu z srcem in dušo! Najbolj me iritirajo šefovski odnosi izkazovanje ega za prevlado ter metanje polen pod noge. Motiv zaradi katerega se ne bom vrnila v službo.

Se udeležujem športa, kolesarstvo, kajtanje, jadranje, tek ter seveda zabave. Rada sem v dobri družbi rada jem in pijem dobro vino, Martini ter Pinakolado, rada se smejim šalam. Objadrala sem svet z družino na jadrnici, obiskali smo 36 držav na 5 kontinentih. Obožujem galerije umetnost, zgodovino ter druženja. Glasbeni okus je precej raznovrsten; od orkestrov klasične glasbe, avtohtone glasbe aboriginov, brazilske Bossa Nove, italijanskih skladb, do Tomorrowland.

PRIČAKUJEM VAS...Z kratkim opisom se vam želim približati, navdihniti na kakšen način bi lahko sodelovali, da vas izstrelimo do uspeha na vašem področju pod vašimi pogoji zato le pristopite, JA POKLEPETAJMO!

Se vidimo kmalu

Image