Image

PerfectDressCode s Katjo
Prodaja unikatnih oblačil

Iskrena, direktna, glasna, nasmejana, energična.

Sem mama, partnerka in po poklicu diplomirana inženirka konfekcijske tehnologije, ki je združila Slovenske modne oblikovalke v svojem butiku Perfect DRESSCODE s Katjo. Dolgoletne izkušnje v modnih trgovinah, kjer sem bila zaposlena kot poslovodja in kot dekoraterka za celotno Slovenijo, Bosno, Srbijo in Hrvaško so dopolnile moje znanje in storitev, ki jo nudim vsaki stranki posebej.

V meni je bila zmeraj globoka želja, kako bom postala lastnica butika, kjer bom z vsako stranko ob skodelici kave ali penine lahko pokramljala o oblačilih. Nikoli nisem marala velikih nakupovalnih centrov ali spletnih nakupov.

Leta 2019 sem začela pisati svoje sanje, ko sem odprla svoj butik pod Pohorjem, kjer sem sprva gostila samo oblikovalko Patricio Pie. V dveh letih in » koronskih časih« je bil butik dvakrat zaprt in zelo težko je bilo ohranjati optimizem, ampak želja po napredku in združevanju je ostala.

Uresničile so se mi sanje, ko sem v mesecu novembru 2021 odprla butik v središču mesta Maribor, kjer je združujemo 7 modnih oblikovalk.

Če stopiš v butik si deležen celotne zgodbe, ki ti jo lahko ponudim. Obleči pravo kombinacijo in jo nositi s pravo držo je nenehen izziv. Ampak v DRESSCODE je to enostavno, ker si lahko Perfect s Katjino pomočjo. : ) Svetovanje o stilu in izbiri pravega oblačila ni moja pomoč, ampak storitev.

Če bi ljudje čakali kdaj je pravi čas, da naredijo korak dalje v življenju, se zna zgoditi, da ga nikoli ne bi dočakali. S tem stavkom sem bila sprejeta med podjetnike za NAJBOLJŠO PODJETNO POZITIVO, na Radio Maribor pa so me gostili kot pozitivno podjetnico.

V sodelovanju z Visit Maribor pred Staro Trto organiziram vsako leto, že tretjo zapored modno revijo pod naslovom PODPRI LOKALNO, kjer združujem oblikovalke iz celega Maribora. V butiku se prodaja trajnostna moda in zelo rada ozaveščam ljudi k pametnemu nakupovanju.

Velikokrat sem že obupala, se spraševala kaj je bilo to potrebno, ampak ob sebi imam ogromno strank, ki me podpirajo in mi stojijo ob strani. Biti podjetnica še zdaleč ni lahko, ampak , če verjameš vase in v svoje delo, bo uspeh slej ko prej prišel. V butiku večkrat organiziram druženja in vabim na dogodke druge Slovenske ustvarjalke, da se med seboj povezujemo in skupaj pišejo drugačne zgodbe. Če si podjetnica in svoje delo opravljaš s srcem in strastjo, ter navdušenjem boš uspela. Jaz verjamem vase, čeprav me včasih realnost prizemlji in številke kažejo drugače, vem, da bo po dežju posijalo sonce.

Vem tudi, da vsakič, ko padem , to v resnici sploh ni padec, ampak sem šla po zalet, da bom sedaj lahko segla še po višjem cilju.

Image