Image

BLAGINJA d.o.o.
prodaja, izdaja in izposoja medicinskih pripomočkov

Vedno se začne s SANJAMI, sanje zrastejo v IDEJO, ideja dobi CILJE in ciliji prinesejo VOLJO, MOTIVACIJO in ZAGON, nikoli ne nehajte sanjati.

Vedno rada priskočim na pomoč ljudem v stiski. Na svoji poklicni poti se vsakodnevno srečujem z bolnimi oziroma z njihovimi svojci. Vsak ima svojo zgodbo, problem, stisko.

Ugotovila sem, da premorem dovolj empatije, da lahko prisluhnem in po svojih najboljših močeh in znanjih pomagam poiskati rešitev. Sanje so bile, da bova z možem nekoč 'šla na svoje', da nama ne bodo drugi kreirali tednov, da bova imela čas za družino, za naju.

Začela sva v UKC Ljubljana kot diplomirana zdravstvenika. Z idejo in cilji sva leta 2012 odprla podjetje BLAGINJA. Začela sva z nego in pomočjo na domu ker sva imela veliko znanja in izkušanj na tem področju in tako sva lahko ponujala najboljšo storitev. Leta so minevala in Blaginja je rasla, se preoblikovala in kazala svoje nove potenciale. S časom sva gradila ekipo, podjetje in tako pridobivala veliko izkušenj na področju podjetništva. Leta 2018 sva pridobila koncesijo s strani ZZZS in tako je Blaginja postala uradni dobavitelj medicinskih pripomočkov v Sloveniji. Danes naša ekipa šteje že sedem članov in ves čas kaže možnosti za širitev.

Trenutno največji izziv v podjetništvu zame predstavlja iskanje sredstev za nadaljnjo rast podjetja, pridobivanje novega kadra in iskanje inovativnih rešitev kako pridobivati nove stranke. Pri razvoju lastnega podjetja je najboljše to da si lahko kreativen, imaš vso svobodo in za svoj trud si vedno primerno poplačan. Zelo pomembno se mi zdi, da ne glede na rast podjetja ohranjaš svojo vizijo, cilje in gradiš na dobrih odnosih z zaposlenimi in s strankami.

Recite življenju DA in se spopadite z največjimi izzivi ker samo tako prideš do cilja in življenje živiš s polnimi pljuči.

Image