Image

Renex d.o.o.
Nepremičnine in svetovanje

Domišljija je začetek ustvarjanja. Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš, in nazadnje ustvariš kar hočeš.

Pozdravljeni, sem Ksenija Mihajlović, lastnica nepremičninske agencije Renex. Odločna in srčna podjetnica, diplomirana ekonomistka z nadgrajenim znanjem na področju managementa, ki lahko zagotovim strokovno in profesionalno podporo svojim strankam. V zasebnem življenju sem ponosna mati treh sinov in strastna ljubiteljica knjig (zato sem najmlajšemu sinu omogočila izdajo knjige v samozaložbi - Pogumna Pia reši božič - več o knjigi na: https://www.zvezdnedogodivscine.com)

S sodelovanjem z našim podjetjem RENEX, ko nam boste zaupali eno najpomembnejših odločitev vašem življenju, pri nakupu ali prodaji nepremičnine, boste pridobili:

Nepremičninsko posrednico, ki svoje delo opravlja z veseljem in strastjo že deseto leto, ki že celo svoje življenje dela z ljudmi in se zaveda pomembnosti veščin poslušanja in uspešne prodaje. Osebo z izkušnjami in znanjem s Fakultete za gradbeništvo in geodezijo, kjer sem se poleg znanj s tega področja naučila tudi potrpežljivosti in pomembnosti teamskega dela. Pridobili boste svetovanje na osnovi znanja, strokovnosti in izkušenj.

Pridobili boste team, ki vedno sledi novim trendom in možnostim, stalno nadgrajuje svoja znanja, saj želimo biti najboljša možna izbira in dodana vrednost za vse, ki se odločajo karkoli v zvezi z nepremičninskimi transakcijami. Team, ki vam zagotavlja odkrito in direktno komunikacijo, jasna pojasnila in pravne nasvete glede nepremičnin.

Team, ki je že od leta 2021 del velike mednarodne skupine Keller Williams, s čimer našim strankam odpiramo nove možnosti za kreiranje še več uspešnih nepremičninskih zgodb. Team, s pomočjo katerega sem letu 2022 pridobila tudi mednarodni naziv Luxury agent (izpolnili smo kriterije s prodajo več nepremičnin s ceno nad 1MIO EUR), kar nam omogoča, da vaše luksuzne nepremičnine tržimo v 58 državah po svetu. Pridobili boste tudi KW APP, ki vam omogoča, da sami pregledujete trg nepremičnin v Sloveniji in tujini, po cenah in po lokacijah. Tako ste v stalnem stiku z nami! KW APP si naložite tule: https://app.kw.com/KW4BPAPQY, vpišite se in že lahko pregledujete vso ponudbo.

Za vsa vaša vprašanja v zvezi z nepremičninami smo le en klic (00386 31 000 293) ali en poslani e-mail (ksenija.mihajlovic@renex.si) stran! Z veseljem vam bomo pomagali ali svetovali!

Image

Share this Project