Image

Lepa mama, Saša Suhadolnik s.p.
Izobraževanja, svetovanja in izdelki za notranjo in zunanjo lepoto mam

Podjetna mama, ki živi svoje najboljše življenje.

Sem mag. Saša Suhadolnik, podjetnica, mama, kreativka. Moja znamka Lepa mama je nastala iz moje srčne želje, da bi delila svoja znanja in izkušnje z namenom, da mamam nudim podporo pri vsakdanjih dilemah na različnih življenjskih področjih. Ker gresta notranja in zunanja lepota z roko v roki, ponujam izobraževanja, svetovanja in izdelke, s katerimi mame lahko poskrbijo za oboje. Moja knjiga Priročnik Lepa mama je namenjen zaposlenim mamam, ki želijo bolje poskrbeti zase, živeti bolj uravnoteženo življenje in biti dober zgled svojim otrokom. Kot mama majhnih otrok in podjetnica tudi sama dobro poznam izzive, s katerimi se podjetne mame soočamo. Moje sporočilo drugim podjetnicam pa bi strnila v tale opis Lepe mame:

Lepa mama ni popolna mama. Je pa mirna, zadovoljna in srečna mama. Lepa mama ima v prvi vrsti lep odnos do sebe. Zna si vzeti čas zase, se pocrkljati, zna postaviti zdrave meje, zna sprejemati in si prisluhniti. Lepa mama je rada lepa navznoter in navzven. Rada je urejena, ima ljubeče odnose in varen dom.

Lepa mama je srčna in samozavestna, ranljiva, a hkrati močna. Lepa mama se ne boji jokati, še raje pa se smeje. Lepo mamo je včasih tudi strah in ima slab dan, a ima hkrati tudi zavedanje in zaupanje, da bo vse v redu. Lepa mama ima rada sebe, se sprejema in se vidi. Zase si želi najboljše, a hkrati rada deli.

Lepa mama dela tisto, kar ima rada, z veseljem in z občutkom lahkotnosti. Lepa mama se zaveda, da je že danes dovolj v vseh pogledih, a se še vedno rada uči, raste in napreduje. Lepa mama se ne ustraši izzivov in si izpolnuje svoje želje na različnih področjih. Je podjetna, kreativna in iznajdljiva. Uspeh ji je pisan na kožo.

Lepa mama sem jaz. Lepa mama si ti.

Image