Image

Mojca Korelc s.p.
Poslovno svetovanje, coaching, mentorstvo

VAŠ POSEL (če obstaja ali ne), JE ODSEV VAŠIH MISLI!

Delujem kot poslovna coachinja in mentorica za razvoj in prodajo ( višje-cenovnih) digitalnih produktov. Sem ustanoviteljica skupine za podporo in razvoj ženskega (online) podjetništva Woman2Woman.

Svojo podjetniško pot sem začela 16 let nazaj, saj sem želela izkusiti in dejansko živeti SVOBODO. To je tudi moja navečja vrednota, h kateri nenehoma stremim in jo tudi uspešno uresničujem.

Moja misija je, da podprem čim več podjetnic v Sloveniji, da premagajo svoje lastne omejitve in sprejmejo ODLOČITEV, da že danes naredijo nekaj za svoj jutri.

Za moj največji preboj bi lahko štela poslovno odločitev, ko sem svoj fokus usmerila v kreiranje poslovnega modela za prodajo višje-cenovnih digitalnih produktov, ki mi prinašajo konsistentne finančne prilive in zato lahko neprestano investiram v svoj posel.

Strukutra in dodelani sistemi, ki sem jih na tej poti zgradila, pa so tisti, ki mi prinašajo finančno predvidljivost in več časa, zato, da lahko poslovno rastem, šririm ekipo in hkrati skrbim za lastno čustveno in fizično ravnovesje.

Največji izziv, katerega vidim, da ima velika večina podjetnic, je zakoreninjena miselnost: "Ne smem preveč računati, kdo bo pa sploh plačal, nisem vredna.."

Iz prakse povem, da podjetnice to tako omejuje, da pregorevajo in se počutijo kot ujete v nekem kotu.Zato danes s svojo zgodbo kažem realno sliko kaj ženska v poslu sploh pomeni, kaj se dogaja v "zaoderju" našega posla, življenja, družinah, odnosih in česa vse smo v resnici sposobne.

Menim, da je čas, da kot podjetnice stopimo v novo identiteto, da se neha s podcenjevanjem in končno dobimo povrnenje vse investicije, ki smo jih vložile v lastno izobraževanje, veščine in izkušnje.

Share this Project