Image

Coaching in poslovno svetovanje, Maruška Likar s.p.
Coaching, izobraževanje in razvoj zaposlenih

Odkrij svoje potenciale, uživaj v uspehu!

Za samostojno podjetniško pot sem sem se odločila po večletni karieri v uspešni ameriški multinacionalki. Kot vodja kadrovskih procesov sem od vedno rada delala z ljudmi in sledila poti vseživljenjskega učenja. Pot me je tako preko dodatnega usposabljanje za executive coaching vodila do novih spoznanj o sebi, svojih notranjih močeh in neizkoriščenih potencialih.

Tako sem se v začetku leta 2022 odločila, da je čas, da svoje znanje in vodstvene izkušnje začnem prenašati na podjetnike in podjetnice in vse, ki bi radi v svojem poslu prestopili na pot uspeha. Moja velika inspiracija so prav podjetnice in ambiciozne poslovne ženske, ki s vojim vzgledom črtajo pot mlajšim generacijam.

V preteklih letih svoje poslovne kariere sem nemalokrat orala ledino kot ženska vodja v pretežno moških timih in kolegijih, zato vem, kako zahtevno je biti ženska na vodilnih položajih in koliko poguma ter dodatnega truda je potrebnega za doseganje uspeha. Svoje znanje sedaj usmerjam v pomoč podjetnicam in podjetnikom, ki želijo poslovno in osebno rasti in na svoj, avtentični način voditi v prvi vrsti sebe in svoje time. Vsem podjetnicam želim veliko uspeha in poguma, da udejanijo svojo vizijo in s sodelovanjem in povezovanjem zgradimo uspešne temelje slovenskega ženskega podjetništva. Skupaj zmoremo!

Image