Image

Salon lepote Kleopatra
Kozmetična in pedikerska dejavnost

Za najboljše stvari v življenju se moraš zelo potruditi. Terjajo čas, vztrajnost in veliko energije, zato nam postanejo najdragocenejše.

Sem lastnica Salona lepote Kleopatra, ki letos praznuje 15. rojstni dan. Ponosna in vesela sem, da sem se opogumila in na poslovno pot stopila v srednjih letih ter si uresničila svojo dolgoletno željo.

Z delom kozmetičarke sem se prvič srečala kot najstnica, saj sem zaradi težav s kožo redno obiskovala kozmetične salone in upoštevala nasvete, ki so mi jih priporočali za izboljšanje moje kože. Ob obiskih sem zelo uživala in spoznala, da je to moj sanjski poklic.

Leta 2008 sem pričela s svojim poslanstvom, saj sem odprla svoj Salon lepote. Ljubezen do kozmetike je iz leta v leto rasla in sedaj se posvečam ženskam, ki si želijo skrbeti za svojo kožo in jo negovati. Z nego se izboljša njihovo dobro počutje, zdravje in lepota.

Nenehna izobraževanja na različnih področjih, ki se povezujejo s kozmetičnimi storitvami, raziskovanje in vedno nove izkušnje s strankami so me pripeljale do specializacije za nego obraza po 40. letu. Ženske v tem obdobju prvič resno zaznajo spremembe tudi na obrazu. To obdobje je pomembno za nove pristope, saj se s časom koža hitreje spreminja. Za ohranitev njene funkcionalnosti je potrebno primerno negovanje z unikatnimi in prilagojenimi tretmaji. S pomočjo večletnega zapisovanja, analiziranja in raziskovanja kože sem sestavila Program »Coach for your skin«, individualen program za ženske, ki želijo nadgraditi nego kože v napredno nego, kar jim omogoči ohranjanje mladostnega videza na daljši rok.

Menim, da je skrb za kožo ena pomembnejših nalog vsake ženske. Predvsem za podjetnice je izjemno pomembno, da imajo zdravo in lepo kožo, saj koža dejansko ustvarja prvi stik z zunanjim svetom in je brez dvoma njen videz zelo pomemben. Coco Chanel je dejala: »Narava ti da obraz, ki ga imaš pri 20- ih. Življenje oblikuje obraz, ki ga imaš pri 30-ih. Toda pri 50-ih dobiš obraz, ki si ga zaslužiš.«

Image