Image

SANJA KRIŽAN s.p.
Online biznis coachinja

Tvoja biznis ideja je edinstvena in nimaš konkurence.

Zase rečem, da sem najprej sama svoja, zaljubljena v morje in dolge iskrene pogovore. Takoj zatem pa sem potrpežljiva žena vizionarskemu podjetniku in z vso ljubeznijo mami čudoviti Fridi in navihanemu Franku. Otroka sta moje prioritete v življenju tako obrnila na glavo, da sem dala odpoved v korporativni službi in se podala na svojo pot.

Sem ozdravljena korporativna deloholičarka, ki je našla svoje poslanstvo v iskanju več finančne svobode za podjetnice in podjetnike v online biznisu. Kljub temu, da sem največji del kariere preživela v korporativnem svetu, danes obožujem biti podjetnica na svoji poti, ampak šele ko si vzamem dovolj časa zase, za svoj razvoj, svojo dušo. Zato so moje srede namenjene učenju, branju, osebni rasti, ob petkih pa že dolgo ne delam več.

Moja misija je čim večim podjetnikom pokazati, da so spletni tečaji in članstva priložnost, da delajo to, kar imajo res radi, ob tem pa končno začnejo uživati življenje in imajo dovolj časa zase, družino otroke. Včasih rada rečem, da je moje poslanstvo vrniti otrokom starše. Največje zadovoljstvo mi je biti ob strankah, ko v življenju ustvarijo več časa zase, ko se končno umirijo, spoznajo, da lahko delajo od koderkoli in da življenje ni več samo hitenje s sestanka na sestanek in iz službe v vrtec in nazaj.

Image

Share this Project