Image

Infraslim d.o.o
vadba, preoblikovanje telesa

Ženska Oaza miru, zdravja in lepote

Dejstvo: 9 mesecev po porodu, 5 kg preveč, depresija in anksioznost. »Kam po pomoč, da bom spet se počutila dobro? V fitnes ne morem, ne vem, kaj tam početi, nerodno mi je. Vsi me gledajo, jaz pa sem tako zelo nesamozavestna in izgubljena. Sploh pa nimam toliko časa za vadbo«.

KAM GRE MAMA ali v današnjem času katerakoli ženska, KI NIMA VELIKO ČASA? Kje najti nekakšno zavetje, kjer se bo počutila dovolj sprejeto? Kje v kratkem času narediti nekaj zase, za svoje telo in dušo? Misel: »Oh, pa saj v Sloveniji česa tega sploh nimamo.«

Misli je sledila tiha želja, ki me je spremljala že iz tujine - koncept za kardio vadbo, hitro in visoko učinkovito. Ženska oaza lepote in zdravja. JA! To potrebujemo! In nato se je začelo: raziskovanje, osnovanje koncepta, iskanje prostora, nakup naprav.

CILJ: Ustvariti okolje, v katerem se bo vsaka ženska počutila DOBRO in zaželeno, okolje, v katerem bo imela vse pogoje, da v najkrajšem času naredi kar največ za svoje telo, dušo in mir. Tako je nastal INFRASLIM, danes največji vadbeni center s takšno tehnologijo in kar trinajstimi uspešnimi enotami po vsej Sloveniji.

Ženske (in tudi moški) k nam pridejo z veseljem, saj so sprejeti točno takšni kakršni so. V samo 30 minutah poskrbijo za svoje telo, obenem sprememenijo svoj pogled na vadbo ter izgubijo tiste odvečne kilograme in centimentre, ki so jih delale nesrečne - in to brez težav. Najlepše pa je, da v fazi obiskov spoznajo in spremenijo svoj življenjski stil (na boljše, seveda). V studiih Infraslim je RES lažje začeti svojo pot spremembe, na kateri NISO SAMI.

Image