Image

Tina Hočevar s.p.

Numerološke analize osebnosti in svetovanje

Če veš, kdo si, je življenje lažje.

Zaživi svoj potencial! Naše ime in rojstni datum skrivata ogromno informacij o nas in moje je delo je pomagati podjetnicam razumeti in uporabiti te informacije za bolj srečno in uspešno življenje.

Že več kot 20 let se ukvarjam z raziskovanjem in delom na področjih preučevanja osebnosti, upravljanja s stresom in meditacije. Skozi svoje podjetje pa živim svoje poslanstvo - pomagam podjetnicam ODKRITI IN RAZVITI SVOJE POTENCIALE, prepoznati in PRESEČI IZZIVE, videti v sebi tisto najboljše, ter skozi to pripomoči k večjemu NOTRANJEMU MIRU, občutku IZPOLNJENOSTI in USPEHU.

To počnem skozi NUMEROLOŠKE ANALIZE OSEBNOSTI in svetovanje.

MOJA POT se je začela po zaključku najstništva, ko sem zaradi svoje osebne stiske življenje posvetila raziskovanju načinov, kako doseči notranji mir, in eden od teh načinov je bil skozi razumevanje sebe in svoje osebnosti. To znanje mi je spremenilo življenje in kmalu sem začela pomagati tudi drugim. Skozi to sem ugotovila, da mi je najlepši občutek, ko oseba pred mano začne videti svojo lepoto in potencial, se začne bolj sprejemati in posledično spreminjati svoje življenje, odnose in posel na bolje.

Zato že vsa ta leta delam opravljam to delo:)

OBOŽUMEM POTOVANJA in raziskovanje načina življenja in obnašanja, kar je eden od razlogov, da sem več kot deset let živela in delala v petih različnih državah in kulturah po svetu in da sem še danes zelo povezana s tujino. Skozi svoje delo sem ugotovila in verjamem, da SMO VSI TUKAJ, kjer smo, IZ RAZLIČNIH RAZLOGOV, z različnimi nameni in svojevrstnimi potenciali. ČE VEMO, KATERI SO ti potenciali in če ravnamo v smeri njihovega razvoja... verjamem, da je to velik KORAK K DOSEGANJU MIRU, sreče, uspeha in občutka izpolnjenosti. 

Share this Project