Image

Osebni razvoj, Urška Gerbajs s.p.
coaching, delavnice programi za osebni razvoj

In a world where you can be anything, be kind.

Po 11 letih redne zaposlitve in raznovrstnimi delovnimi izkušnjami, sem začutila, da je prišel čas za povsem novo poglavje. Gledajoč nazaj, sem v svoji karieri izkusila tako delo v državni upravi, nato v velikem kolektivu v javni upravi, ki sem ga zamenjala za mikro kolektiv v gospodarstvu, kjer sme bila zaposlena nazadnje.

Sedaj sem se odločila, da se naprej podam sama. Vendar to je le en pogled - v resnici nihče od nas ni nikoli sam, ne delujemo vakumu in nismo otoki (čeprav smo si v zadnjem času tudi precej odtujeni). Od tu izhaja moj fokus pri storitvah, ki jih nudim za posameznike in za podjetja - osebna rast in razvoj, s poudarkom na krepitvi kompetenc za boljše medosebne odnose, sprejemanje sebe in krepitev čustvene inteligence.

Največji uspeh do tega trenutka je zame to, da sem našla svoje poslanstvo. Da sem našla tisto, čemur želim z veseljem posvečati svoj čas in svojo energijo. To je odpirati oči in srca, da vsak nas imel znanje in veščine biti boljši sodelavec, prijatelj, partner, boljši človek. Iz tega razloga mi je osebno zelo blizu sledeče vodilo: "In a world where you can be anything, be kind."

Najti svoje poslanstvo je zame ključno, od tu namreč črpamo energijo in to predvsem za dneve, ko je ne dobimo zlahka. Kot pravi rek: "Ko si na tem, da odnehaš, se spomni zakaj si začel."

Image