Image

Notice the Elephant d.o.o.
Marketinška agencija

Control the controllable. (Nadziraj, kar je obvladljivo.)

Pogumna in uspešna pot Urške Ilc, lastnice in direktorice podjetja Notice the Elephant, se je začela pred desetimi leti, ko je po zaključku dela v mednarodni kreativni agenciji ustanovila svoje podjetje. Notice the Elephant se je rodil iz želje, da bi s celostnim marketinškim pristopom vplivala na prodajne cilje strank.

Odločila se je, da bo agencijo razvijala počasi in vsak trenutek, ko ni ustvarjala izjemnih kampanj za zadovoljne stranke in merila njihovega uspeha, vlagala v raziskave in izobraževanje. Njen matematični in ustvarjalni um ji je dobro služil, saj se je potopila v različna področja trženja in se udeležila neštetih tečajev UX/UI, programiranja, digitalnega oglaševanja, poslovne ekonomije, vedenjske ekonomije, napredne statistike idr. Namesto tipične poti specializacije je ubrala celosten pristop k marketingu, saj jo od kar pomni, vodi neutrudna strast do razumevanja tega področja. Redno spremlja novosti, se izobražuje in je mentorica mladim, ki so na začetku svoje poti.

Njena izjemna in navdihujoča pot do lastne uspešne agencije s strankami po vsej Evropi in širše je navdih za vse, ki razmišljate o tem, da bi se podale na lastno pot. Zase pravi, da je našla področje, ki je tako dinamično in spreminjajoče se, da ga bo do zadnjega delovnega dne vedno znova odkrivala. "Najpomembnejše je, da se osredotočite na ustvarjanje vrednosti. Prisluhnite svojim strankam, ustvarite pravo vrednost in uspeh bo sledil."

Image

Share this Project