Winuplift_razstavljalci objava

KOZMETIKA AFRODITA

W: www.kozmetika-afrodita.com

E: info@kozmetika-afrodita.si

FB: https://www.facebook.com/kozmetikaafroditaslo/?ref=bookmarks

WIN UP-LIFT − ultimativni lifting iz švicarskega ledenega vina

Vino in njegove pomlajevalne lastnosti nas spremljajo že tisočletja, ledeno vino v profesionalnih negovalnih izdelkih Kozmetike Afrodita pa predstavlja nov razvojni dosežek moderne kozmetologije.

Nova profesionalna linija Afrodita Professional Win Up-Lift vsebuje ledeno vino, ki je 1. aktivna sestavina iz ledenega vina na področju kozmetike.

Za ekstremno hidratacijo in osupljive pomlajevalne učinke!

Linija je primerna za vse vrste kože in vsa starostna obdobja, še posebej pa za vse:

 • z normalnim-mešanim tipom kože,
 • ki se soočajo z upadlo, izsušeno kožo ter
 • z izrazito pojavnostjo finih gubic in globokih gub.
Samo logo s senco

Barbio’s d.o.o.

W: www.barbios.si
E: barbara.meza@barbios.si
M: 041 729 666

 

Se večkrat sprašuješ, kaj naj danes skuham, da bo hitro, zdravo in okusno? Tvojih težav je konec! Z našimi naravnimi izdelki ti olajšamo kuhanje, na naši spletni strani in FB strani pa najdeš še kup preizkušenih receptov za vsakdanjo kuho.

Preveri tukaj:
www.barbios.si
https://www.facebook.com/biogetta/

Se še spomniš, kako je dišalo po hiši, ko je mama ob nedeljah kakšnih pet ur kuhala govejo juho? Pri času kaj dosti ne moremo narediti, pri okusu pa zagotovo – z žličko Biogette bo katerakoli juha postala prava poslastica! Da ne govorim o rižotah, mineštrah, omakah…

Za odličnega piščanca v 15 minutah pa potrebuješ samo Bio konopljino sol. Potreseš in popečeš, to je vse. Zraven pripraviš še solato, ki jo začiniš z Bio brusnično soljo in kosilo je pripravljeno.

 

Za testenine, paradižnikove omake in morske jedi je nepogrešljiva Bio mediteranska sol, medtem ko pri stročnicah, enolončnicah in zelenjavnih jedeh okus neverjetno obogati Bio provansalska sol.

Vsi naši izdelki so povsem brez aditivov. Pripravljeni so iz večinoma lokalnih sestavin, ki jih predelamo brez dolgega transporta in skladiščenja, med katerima se izgubi ogromno hranilnih sestavin. Njihov namen je, da ti olajšajo vsakodnevno kuho, jedi pa bodo zdrave in še okusne povrhu.

Naše izdelke lahko dobiš v mnogih trgovinah, pa tudi na naši spletni strani.

Na 500 podjetnicah se oglasi na naši stojnici. V zameno za tvoje kontaktne podatke ti bom podarila vzorček naše čisto nove Bio brusnične soli. Tako boš še po mailu dvakrat mesečno dobila nasvete in recepte za zdravo življenje.

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z.

W: www.vzajemna.si 
FB: VzajemnaDVZ 

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., je zavarovalnica v Sloveniji, ki ji zaupa več kot 860 tisoč članov.

S programom Varuh zdravja skrbi za njihovo zdravje in dobro počutje: omogoča številne aktivnosti in ugodnosti s področja zdravja, športa, prostega časa in turizma.

Skrb na področju zdravstvene varnosti ter ugodna ponudba zdravstvenih in nezgodnih zavarovanj je oblikovana na osnovi želja in potreb ter načina življenja posameznika.

Xbody Fras

W: www.xbodyslo.si

E: info@xbodyslo.si

T: 040/88-59-88

 

Družinsko podjetje Xbody Fras je nadgradnja fitnes centra Prošport iz Stražišča pri Kranju. Damjan Fras (nosilec olimpijske medalje), že od sedmega leta živi samo za šport od leta 2006 dalje, ko je ustanovil svoje prvo podjetje, pa tudi od športa.

V letu 2015 smo se na Fitnes sejmu v Italiji prvič srečali z najnovejšo tehnologijo EMS, ki je v svetu fitnesa vsak dan bolj prisotna. Gre namreč za vadbo, ki traja samo 20 minut izvaja pa se jo lahko samo 2x tedensko, saj je zelo intenzivna. Tako prihranimo čas, saj vsi vemo, da čas je denar.

Zaljubili smo se v vadbo in takoj pripravili poslovni načrt in začeli z aktivnostmi pridobitve licence za Slovenijo. V prvem letu smo odprli studio v Kranju in prevzeli generalno zastopstvo za Slovenijo. Že drugo leto smo odprli studio v Ljubljani ter franšizne centre v Velenju, Mariboru in kopru. Letošnje leto smo začeli z otvoritvijo šestega centra v Celju. V tem letu načrtujemo še center v Novi gorici, Novem mestu ter Murski soboti.

Temelje družinskega podjetništva smo osvojili v zadnjih 14ih letih, ko smo postavljali Prošport center in uspešno poslovanje v vseh letih kaže, da je naša formula pravilna. Naše zadolžitve so razmejene in pri delu drug drugega dopolnjujemo in se podpiramo, nikdar pa se ne oviramo.

LuckyOne-logo_za page

Lucky3in1

Ime podjetja: LuckyOne d.o.o.

Izdelek: Lucky3in1

Matjaž Loc (040 871 235), matjaz.loc@lucky3in1.com

Anja Žmuc (040 458 709), anja.zmuc@lucky3in1.com

W: www.lucky3in1.com

W: https://www.facebook.com/luckythreeinone/

Lucky3in1 je slovenska kakovostna kombinacija treh najpopularnejših otroških vozil, – poganjalca, skiroja in tricikla – ki prispeva k boljšemu fizičnemu in socialnemu razvoju otroka. Je prilagodljiva igrača, ki je primerna za otroke od 18 mesecev pa do petega leta starosti. Poleg pridobljenih certifikatov je Lucky3in1 zmagal na 10. Forumu slovenskih inovacij 2015.

Podjetje LuckyOne d.o.o. je mlado slovensko podjetje, katerega poslanstvo je, da s spodbujanjem gibalnih sposobnosti, pomagajo vzgajati aktivne in motivirane male junake.

V ta namen so razvili Lucky3in1. Lucky3in1 je slovenska kakovostna kombinacija treh najpopularnejših otroških vozil, – poganjalca, skiroja in tricikla – ki prispeva k boljšemu fizičnemu in socialnemu razvoju otroka. Izdelek na zelo zanimiv in zabaven način prispeva k zdravemu razvoju otrok. Ustvarili so leseno vsenamensko igračo, ki se lahko z enostavnim tehničnim sestavljanjem preleviv poganjalec, skiro ali tricikel. Kombinacija treh najpopularnejših otroških vozil pomaga otroku do boljšega fizičnega in socialnega razvoja.

Lucky3in1 je igrača, ki skupaj z otrokom raste in se razvija, saj jo lahko uporabljajo otroci od 18 mesecev pa vse do petega leta starosti. Zaradi prestavljanja iz ene oblike v drugo in nastavljivih gibalnih delov je prilagodljiva različnim starostim in višinam otrok. Slovensko podjetje LuckyOne želi, da imajo otroci možnost razvoja tako finih kot grobih motoričnih sposobnosti že v predšolskem obdobju.

Predanost trajnostnemu razvoju je pripomoglo do razvoja kakovostne igrače, ki je narejena iz kakovostnega lesa, ki vzdrži vse otrokove vragolije. Dolgoročno uporabna igrača svojo kakovost dokazuje z ustreznostjo SIST EN standardov in CE certifikatom kakovosti. O visoki kakovosti izdelka in njegovem potencialu priča tudi dejstvo, da je Lucky3in1 zmagal v kategoriji posameznikov na 10. Forumu slovenskih inovacij 2015, med 86 ostalimi izumi. K temu je nedvomno pripomogla njihova predanost trajnostnemu razvoju in želja, da naredijo take igrače, ki bodo pripomogle k čim boljšemu fizičnemu in socialnemu razvoju otrok.

Otroci so naše resnično bogastvo in biti v stiku z njimi, jih učiti in spremljati skozi njihovo rast, nam daje veliko veselja. Ideja o izdelku prihaja prav iz dolgoletnih izkušenj dela z otroki.

Za podjetjem stoji mlada nadobuna ekipa, ki si s svojim navdušenjem želi predstaviti enkratno igračo širnemu svetu.

Verjamemo, da je Lucky3in1 najboljši pripomoček za otroke in verjamemo, da se bodo kupci strinjali z nami.

E3 PLUS

W: http://www.e3plus.si/

M: +386 41 762 650

E:  erika@e3plus.si

FB: https://www.facebook.com/e3plusracunovodstvo/

Podjetnice, se zavedate, kako ste izjemne? V našem računovodstvu še predobro vemo, koliko truda, poguma, moči in težkih izzivov ima vsaka podjetnica. Zato tudi tako predano skrbimo, da bo računovodski del vašega podjetja kar najbolje urejen, ve pa mirno spite. Želimo, da imate vi s tem čim manj dela in skrbi.

Poslovni odličnosti smo v računovodskem servisu e3plus zavezani več kot dvajset let. Specializirani smo za vodenje poslovnih knjig samostojnim podjetnikom in družbam z omejeno odgovornostjo. Zaupa nam več kot dvesto strank, a imamo vedno odprta vrata za nova sodelovanja. Poleg računovodenja in davčnega svetovanja organiziramo tudi strokovna usposabljanja in izvajamo poslovni coaching.

Še zanimivost – naša storitev urgentno (avatar) računovodstvo, s katero v času daljše odsotnosti podjetnika prevzamemo celovito vodenje podjetja.

Želim si, da bi osrečili vsako našo stranko.
Iščem vedno nove izzive.
Najbolj sem ponosna na potrditev, da delamo dobro, saj ste mi lani na dogodku 500 podjetnic podelili naziv Samostojna podjetnica leta 2017.

Dobrodošli na naši stojnici.

za objavo

Skupnost slovenskih podjetnic

W: www.skupnost-podjetnic.si
E: info@skupnost-podjetnic.si
M: 041  618 091 (Marta)

Mentorstvo – podjetniške izkušnje naših mentorjev so najboljše zagotovilo, da bo nasvet dober in iz prve roke.

Delujemo tudi v regijskih skupinah in mednarodno – PO-DO-BE USPEHA Novo mesto, SVET ZA INOVATIVNOST ŽENSK Ljubljana, MLADE PODJETNICE Celje, BPW Pula, AFAEMME Barcelona, BPW Danube region, Ženski poduzetniški centar Zagreb.

Izobraževanja in delavnice – Vsi smo učitelji in vsi smo učenci! V časovni banki so praktična podjetniška znanja: spletni nastop, marketing, prodaja, računovodstvo in finance. Pridobite koncentrirano znanje, ki ga lahko uporabite takoj.

Prostor za srečanja in sestanke – članice imajo na voljo urejeno pisarno in delovno mizo za občasna srečanja in sestanke …

Naša mreža – skupni nastopi na sejmih in dogodkih doma in v tujini zmanjšujejo stroške in širijo tržišče. V sodelovanju s partnerji imate na voljo tudi ugodno ponudbo bančnih, spletnih in drugih storitev.

Vabljena, da se nam pridružiš!

HumanUp

Human Up

W: http://www.namestitev-atlasa-humanup.si/

E: info@namestitev-atlasa-humanup.si

FB: https://www.facebook.com/namestitevatlasa/

M: +386 70 871 384

 

Slovensko Združenje za boljše življenje HumanUP je del svetovne mreže, ki se ukvarja z nameščanjem atlasa (prvega vratnega vretenca) po HumanUP metodi.

Uspešno odpravljamo posledice padcev, udarcev ali posledice poškodb prometnih nesreč, nervozo, napetost, utesnjenost, depresijo, motnje ravnotežja, utrujenost, izčrpanost, nespečnost, vrtoglavico, nočno tavanje, bolečine v sklepih in križu, odrevenelost rok in nog, polipe, miome, ciste, mastna tkiva, afte, akne, ekceme, alergije, glivice, kožne bolezni…

Čas je, da odpravite vzroke bolezni in si zagotovite boljše zdravje in počutje. Zamaknjenost atlasa je vzrok skoraj vseh bolečin in bolezni, ki pestijo človeštvo.

SLOVENSKO ZDRUŽENJE HUMANUP, vas vabi na individualni ali skupni  pregled, ob katerem boste deležni tudi uporabnih nasvetov, ki bodo podprli vašo odločitev, da si namestite atlas in s tem naredite pomemben korak k izboljšanju vašega zdravja. Preglede in namestve bomo izvajali v prostorih na Medvedovi 12 v Ljubljani.

Vljudno vabljeni!

ZArazstavljalce_logo1

SIMONE GODINA

W: http://simonegodina.com/

FB: https://www.facebook.com/studiozadolgozivost/timeline

Insta: https://www.instagram.com/simonegodina/

Simone Godina Hormone Coach, CHHC, IACH, NFD, AADP, CGP
Certificirana integrativna zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje, ščitnico in avtoimunski spekter

Ženski HORMONI, ki motijo vašo poslovno kariero!

Najbrž ste že slišale za različne hormonske motilce, ki vplivajo na stanje ženskih hormonov. Ste vedele, da vam hormoni lahko ogrozijo vaš poslovni uspeh in vam otežujejo le tega.

Kako?

Kronična utrujenost, nespečnost, pomanjkanje dnevne energije, padci imunskega sistema, težave s ščitnico, težave s prebavo, nabiranje kilogramov so značilni za preobremenjene poslovne ženske.

Boleče, obilne menstruacije, glavoboli in migrene, napihnjenost, razdraženost, ginekološke težave, neplodnost, so lahko posledica preobremenjenosti, ki se ji poslovne ženske težko izognemo.

Naše žensko telo je fantastično, zdrži vsemogoče stresorje a sčasoma lahko tudi odpove. Faza preobremenjenosti lahko traja leta in leta, ko dokončno izgorimo nismo več sposobne za posel, družino in zase.

Kako se temu izogniti, kaj lahko same naredimo zato in si olajšamo svojo poslovno pot, ter osvajamo svoje cilje z dovolj energije in hormonskim ravnovesjem, ki nas ne bo vsak mesec ob ciklusu hromilo in onemogočalo uspehe.

Prehrana in življenjski slog tudi v zelo stresnih in zahtevnih situacijah v katerih se znajdemo poslovne ženske, ko moramo poleg posla poskrbeti še za svojo družino, to je moje področje. Naučim vas kako si pravilno in življenjsko zastavite svojo prehrano in življenjski slog z upoštevanjem ritma hormonov in na ta način še bolje izkoristite svoje sposobnosti in zablestite v poslu brez škode za vaše zdravje, ki jo po navadi terja posel.

Za začetek si naložite mojo brezplačno knjižico zajtrkov za več energije, na moji spletni strani.

Lahko pa si o imate čas pomagate s spletnimi programi: Moja super prehrana, preverjen koncept prehranjevanja usklajen s hormoni. Želite več znanja o svojih ženskih hormonih in kako jih ukrotiti, v udobju svojega doma ali pisarne, ko imate čas si poglejte Video spletni seminar, posnetkov mojih seminarjev ABC hormonov in ščitnice v živo, enkrat mesečno pa sem vam na voljo tudi za vsa vprašanja in podporo v obliki mesečnega foruma v živo.

Izkoristite kupon za popust: PODJETNICA500

Na dogodku, pa lahko v živo izveste osnovno stanje svojih hormonov in rešitev za vaš hormonski tip. Oglasite se na moji stojnici in izpolnite hitri vprašalnik Integrativne analize hormonskega stanja in nasvete v živo.

Logo_za objavo1

BODIFIT

MOJE TELO ZMORE VEČ

Vse smo ozaveščene, da naše telo za brezhibno delovanje, dobro počutje in čudovit izgled potrebuje redno fizično aktivnost.

Kot strokovnjaki s področja rekreacije, fitnesa in wellnessa smo s tem namenom pripravili številne storitve za FIT posameznike in FIT podjetja.

Tokrat izpostavljamo FIT IZZIV, 5-tedensko preoblikovanje, namenjeno poslovnim ženskam, ki jim vedno znova zmanjka časa za aktivnost. FIT IZZIV se programsko osredotoča na tri ključna področja, pomembna za izboljšanje počutja: telesna aktivnost, uravnotežena prehrana in počitek.

FIT IZZIV vključuje:

 • individualni posvet s fitnes strokovnjakom,
 • začetno diagnostično testiranje telesne sestave – InBody,
 • 5 tednov vodene in fitnes vadbe,
 • 3 x osebno trenerstvo,
 • zaključno diagnostično testiranje InBody z analizo uspeha programa vadbe,
 • brezplačen obisk abnmajskih terminov savnanja,
 • letna BODIFIT kartica ugodnosti,
 • zaključni posvet.

Na dogodku, bo na BODIFIT-ovi stojnici potekala NAGRADNA IGRA, kjer boste lahko nagrajene prav s FIT IZZIV-om. Čakajo vas tudi druge, vabljive nagrade.

Veselimo se srečanja z vami. Z veseljem vam bomo svetovali, kako do boljšega FIT počutja. Ker vemo, da vaše telo zmore več.

BODIFIT CENTRI: MARIBOR – CELJE – LJUBLJANA – KAMNIK – DOMŽALE

FITNES – VODENE VADBE – PILATES – PREVENTIVA – WELLNESS

W: www.bodifit.net

E: info@victus.si
T: 040 800 368

KUPUJEM KVALITETNO D.O.O.

Smo podjetje Kupujem Kvalitetno d.o.o. in distributer fizičnih izdelkov za različna podjetja in blagovne znamke. Pri izboljševanju poslovnih rezultatov uporabljamo svoje znanje in izkušnje, s pomočjo RRN Sistema – rezultat, razlog, načrt, ki temelji na metodah ter pristopu avtomatizacije prodaje in internetnega marketinga. RRN sistem v povprečju prodajne rezultate dvigne za 30 %, stroške pa zmanjša za 15 % – pri posameznikih in manjših privatnih podjetjih ali obrtnikih.

Izdelki in storitve, s katerimi se lahko predstavimo v Sloveniji in tujini so:

www.poslovna-akademija.com Poslovna Akademija vam bo pomagala dobiti potrebna znanja za izboljšanje poslovnih rezultatov in osebnostne rasti v 8 najbolj pomembnih kategorijah vašega življenja: družina, čustveno zdravje, telesno zdravje, delo, finance, prijatelji, učenje in duhovno življenje, s pomočjo 60 Dnevnega Mentalnega Razvoja… Obišči stran

– www.jerihonska-roza.si Jerihonska roža je idealno darilo, ki simbolizira ljubezen, srečo, uspešno prihodnost in večnost. Roža, ki lahko brez vode preživi tudi 50 let! Jerihonska roža bi morala biti v vsakem domu! Verjame se, da je Jerihonska roža zaradi vseh svojih lastnosti in prepričanj, ki krožijo o tej resnično edinstveni roži, nekaj, kar bi morala imeti vsaka družina, vse generacije…  Obišči stran

www.jerihonska-ruza.com distribucija Jerihonske rože v Bosni in Hercegovini, Hrvaški in Srbiji.

– www.rosadijericho.net distribucija Jerihonske rože v Italiji.

– www.giomais.net Giomais je 100 % naravna in ponovno uporabna didaktična igrača, ki pomaga pri razvoju fine motorike! Je didaktična igrača za otroke, ki ponuja neskončne možnosti za vzpodbujanje otroške domišljije in ustvarjalnosti ter razvijanja motoričnih sposobnosti skozi igro. Giomais je kakovostna in varna igrača izdelana v Italiji in ima vse najstrožje certifikate o kakovosti in varnosti izdelka. Uporaba Giomais-a je vsestranska in ni nikakršnih omejitev! Obišči stran.

– www.baby-shop.si Baby Shop je spletna trgovina z pripomočki in igračami za otroke in dojenčke. Obišči stran

– www.api-cosmetics.com Api Cosmetics predstavlja vrhunsko dnevno kremo ApiLift, ki je pridelana 100 % v Italiji in je naravni lifting obraza s čebeljim strupom. Obišči stran

– www.unikatna-slovenija.si Unikatna Slovenija predstavlja izdelke domačih ustvarjalcev, zato smo prepričani, da boste pri nas našli tiste posebne izdelke, darila za rojstni dan, ročno izdelane, edinstvene in unikatne izdelke slovenskega porekla, ki jih iščete že dlje časa. Obišči stran

– www.glukomanan.net Glukomanan je edino sredstvo za hujšanje, ki ga je odobrila Evropska agencija za varnost hrane, saj je edini, ki je svojo učinkovitost kot tudi varnost uporabe, dokazal tudi v kliničnih študijah. Glukomanan zmanjšuje občutek lakote in apetit ter daje občutek sitosti. Glukomanan pomaga pri hujšanju in zmanjševanju telesne teže, zmanjševanju krvnega sladkorja, uravnavanju holesterola in zdravju črevesja. Obišči stran

– www.podjetnisko-zdruzenje-istre.com V Podjetniškem združenju Istre smo zbrani predstavniki različnih dejavnosti in interesov, tako fizične kot pravne osebe. Obišči stran

Cilj in misija podjetja Kupujem Kvalitetno d.o.o. je, da strankam ponudimo vrhunske in drugacne izdelke ter storitve, ki imajo dodano vrednost.

 

Diagnosticni center Bled

Diagnostični center Bled

Pod skalo 4, Bled
Barvarska steza 4, Ljubljana

W: www.dc-bled.si
E: vanja.vozelj@dc-bled.si
T: 04 / 579 82 93

Vzemite si čas za svoje zdravje … uživajte življenje zdrave. Predstavili vam bomo možnosti, kako se prepričati o svojem zdravju, zdravju vaših zaposlenih in družinskih članov.

Diagnostični center Bled je zasebni zdravstveni center s 25-letno tradicijo, ki ima ambulante na Bledu, v Ljubljani, v Kostanjevici na Krki in v Novem mestu. Prepoznani smo po bogatih izkušnjah, strokovnosti in prijaznosti. Poleg posameznih pregledov na napotnico ali samoplačniško, nudimo tudi različne programe preventivnih zdravstvenih pregledov za podjetja in posameznike, tako imenovane managerske preglede. Preglede opravljamo na Bledu in v Ljubljani.

Na voljo pa so vam tudi krajši, usmerjeni preventivni pregledi (npr. kardiološki, gastroenterološki, diagnostika celiakije). Oblikovali smo tudi krajši, prav vam namenjen, ženski preventivni pregled. Od letos lahko svojim pacientom nudimo tudi Ultrazvok ven in arterij okončin (nog ali rok). Veseli bomo vašega obiska.