Razstavljalci

500 PODJETNIC – 15. april 2020, Gospodarsko razstavišče Ljubljana

Pripravljena je osvežena ponudba za vse, ki želite podpreti dogodek in se na njem predstaviti. Dogodek je odlična priložnost za promociijo vaše dejavnosti, vidnost. V ponudbi smo pomislile na vse, majhna in velika sodelovanja, odprte smo za vaše predloge.
Oglejte si ponudbo in preverite kako lahko skupaj sodelujemo in kje so zanimive priložnosti za sodelovanje, na katere morda niste pomislili. 

500 podjetnic d.o.o.

>>prenesite PONUDBO ZA PARTNERJE – 500 PODJETNIC<<

Kozmetika Afrodita

KOZMETIKA AFRODITA

je VODILNA SLOVENSKA HIŠA LEPOTE, ki z razvojno in tehnološko dovršenimi izdelki ter storitvami že skoraj 50 let zadovoljuje potrebe svojih uporabnikov.

Izdelki, zasnovani iz najboljših naravnih aktivnih sestavin, sledijo sodobnim kozmetološkim smernicam, njihovo delovanje pa je podprto s številnimi kliničnimi študijami neodvisnih institucij.

Ena izmed zadnjih inovacij je linija PERFECT CODE, ki predstavlja popolno kodo lepote po meri vsake kože; z dovršenimi formulacijami biomimetičnih peptidov deluje neposredno na kožne celice, jih spodbudi k pospešeni obnovi in na takšen način izboljša lastno delovanje dermalnega dela kože.

MOČ ŠTIRIH BIOMIMETIČNIH PEPTIDOV IN BIO-AKTIVNEGA ENCIMA

V obrazni liniji Perfect Code visoko zmogljiva kombinacija ŠTIRIH biomimetičnih peptidov in bio-aktivnega encima omogoča ŠTIRI mehanizme delovanja:

 • kot ‘polnilo’ gube (ang. ‘wrinkle filler’),
 • kot spodbujevalec celic, da se hitreje obnavljajo in se obnašajo, kot da so mlajše;
 • kot spodbujevalec naravne obrambne funkcije kože, ki hkrati ščiti pred škodljivimi dejavniki iz okolja ter
 • na način ‘čez noč prerojene kože’ s poudarkom na izenačenju tena kože in zmanjšanju reliefnih nepravilnosti.

Preberite več…

Avto Aktiv

Avto Aktiv kot partner projekta 500 podjetnic vas vabi v svoje salone v Kranj, Koper, Trzin ali MINI BTC Ljubljana. Smo uradni prodajalec vozil BMW, BMW i, Jaguar, Range Rover in MINI, danes pa za dame predstavljamo vozili MINI in novi Range Rover Evoque.

Carica si

Čarnica

Zavod za celostno retoriko Dober stik

DODOMA

Dodoma d.o.o. -500podjetnic

Podjetje za promet z nepremičninami, DODOMA d.o.o. ima sedež v Mariboru, Partizanska cesta 13/a in ima že 22 let izkušenjje s poslovanjem (pričelo 3.6.1996). Pohvalimo se lahko s 4 poslovalnicami po celotni Sloveniji, 22. nepremičninskimi strokovnjaki ter 5. kvalificiranimi cenilci.

Osnovne dejavnosti podjetja

 • promet z nepremičninami
 • ocenjevanje nepremičnin in premičnin
 • pravne storitve
 • investicije

Preberite več…

Gala life retreat

Gala Life Retreat je ekskluzivni 7 dnevni program, na katerem se dogaja osebnostna preobrazba. Dovolite si izstopiti iz vsakodnevne rutine in si zgradite življenje, kakršnega ste si vedno želeli.

Si želite povečati samozavest? Želite prevzeti odgovornost za sebe?

Želite postati to kar ste kot otrok vedno govorili da boste postali?

Se želite bolje spoznati?

Tekom Gala Life Retreat programa se bomo vsakodnevno posvečali negi telesa z masažami, relax programom, različnimi tretmani za nego obraza, detox prehrano in izvajali intenzivne coaching delavnice.

Zakaj Gala Life Retreat?

Ker s tem dobite edinstveno priložnost, da investirate vase in dobite popolno osebnostno preobrazbo. Verjamemo, da do prave spremembe pride le če vključimo zunanje in notranje delo na sebi.

Več informacij lahko dobite na spletni strani www.galaliferetreat.com.

Team:

 • Mirjana Milutinović, Lasnica  Gala Dent zobozdravniške ordinacije v Beogradu, idejni vodja  Gala Life Retreat programa in  Gestalt life coach
 • Anja Klobas, diplomirana  psihologinja ki se ukvarja z individualnim coachingom , idejni vodja  Gala Life Retreat programa

Hemptouch

HumanUP

Logo_HumanUp-500-podjetnic

Z namestitvijo prvega vratnega vretenca – ATLASA, po HumanUP metodi izboljšamo pretok krvi, dosežemo boljšo komunikacijo možganov s telesom in posledično hitrejšo regeneracijo organizma.

Uspešno odpravljamo posledice padcev, udarcev ali  poškodb prometnih nesreč in  najrazličnejša bolezenska stanja. Naročite se na brezplačni pregled še danes na http://www.namestitev-atlasa-humanup.si/ ali na 070 871 384.

Čas je, da odpravite vzroke bolezni in si zagotovite boljše zdravje in počutje. Preberite več…

KARMOUSS

KARMOUSS je blagovna znamka podjetja TF Lab d.o.o., lastne pridelave na farmi v Maroku.

Na 100ha zemlje imajo 50 let star nasad kaktusov Opunia Ficus Indica. Kaktusi rastejo popolnoma samostojno, jih ne zalivajo, ne škropijo, rastejo v ekstremnih polpuščavskih razmerah.

Iz semen kaktusa proizvajajo najdragocenejše olje na svetu. Iz 1000kg sadežev dobijo cca. 25kg semen, iz katerih iztisnejo le 1 liter olja. Olje Karmouss vsebuje izjemno veliko vitamina E in ima zelo močan anti-aging učinek. Je svetovna novost in že dosega izjemne rezultate v svetu kozmetike. Najigovo olje je 100% naravno in certificirano.

www.karmouss.net/

Konoplja osvobaja

V podjetju KONOPLJA OSVOBAJA d.o.o. želimo širši množici približati preko SVETOVANJA in IZOBRAŽEVANJA konopljo, konopljine izdelke ter v sinergiji ali sožitju z ostalimi dobrinami narave priskočiti telesu v pomoč, da bo le to prišlo do RAVNOVESJA.
Dan današnji obstaja samo ena rastlina, katero se uporablja po celem svetu od pradavnine naprej in nam daje hrano, obleko, papir, gradbeni material, gorivo, zdravila in ima moč vplivanja na našo zavest, našo domišljijo in naš pogled na svet. Ta rastlina je konoplja Cannabis sativa L..

Martina Vatovec s.p.

MONVI

Monvi-500podjetnic

Smo Vinogradniško posestvo MONVI družina Škrlj. Nahajamo se v vasici Duplje, ki jo pretežno osem mesecev v letu objema z značilna “Vipavska burja”.  Kar govori tudi tradicija, saj se je na tem področju odvijala bitka pri “Mrzli reki”v letu 394  med cesarjem Evgenijem iz Rima in cesarjem Teodozijem, ki je prihajal iz Bizanca.

Uspeh cesarja Teodozija krasi “Orkanska Burja”…

Vina Monvi so pridelana iz izbranih sort grozdja. Primorska regija z Vipavsko dolino nudita mediteransko klimo, značilna suha tla in tradicija nudita poseben “terrorir”. Proizvajalci vina smo od leta 1914 iz časa “Monarhije”, usmerjeni v bodočnost, spoštujemo preteklost družine Škrlj, ki je oblikovala svoj lastni stil vina. Če bi radi srčno uživali v kozarcu najboljšega vina v ambijentu tipične vipavske kleti, nudimo posebne degustacijske ponudbe. Ljubiteljem avtentičnih in naravnih vin priporočamo Grajsko rdeče. Ki diskretno skriva svoje plemenito poreklo, vabi na pokušnjo v majhnih požirkih in na razmišljanje o enostavnih vrednostih, ki nam jih nudita zemlja, njena narava in potna kaplja vinogradnika.

Pridelujemo naravno pridelana vina Zelen, Sauvignon, Chardonnay, Merlot in Grajsko redeče. Ob aromatiziranem likerskem vinu – eliksirju Juliji pa produkte iz rdečega grozdja oziroma grozdnih pešk: hladno stiskano olje grozdnih pešk, mlete grozdne peške v prahu in kreme iz olja grozdnih pešk.

Julija sladki napitek in eliksir dobrega počutja

Tradicija sega v Napoleonov čas, ko so se med pohodom proti Rusiji, tu zaustavili vojaki in njihovi kuharji ter iz domačega vina pripravili ta izvrsten napitek. Pod Avstroogrsko monarhijo je postal sinonim vojaškim častnikom, ti so ob vračanju na Cesarski dvor, sladek eliksir podarili gospem.

Ime sloni na Juliji, ki so jo v preteklosti častili številni moški in predvsem v njej iskali nasmeh. Njegov namen sloni na ustvarjanju sprostitve in dobrega počutja. Motivira čustva, izoblikuje obrazno mimiko, besede pa podkrepijo notranje počutje. Ne pitje, le okušanje in nasmeh žene, dame, motivira vse nas okrog nje in nas osrečuje.

Vina MONVI

Duplje 31, 5271 Vipava

Slovenija

tel: +386(5)3645129  / mob: +386(0)40 751 905 Bojan / mob: +386(0)41 345 429 Matjaž

monvi@siol.net

www.monvi.si stran je v obdelavi

https://vina-monvi.weebly.com trenutna delujoča

NANDIKA

Nandika je podjetje z dolgoletno družinsko tradicijo. Ukvarjamo se z razvojem, pripravo, proizvodnjo in prodajo naravnih izdelkov, ki so namenjeni naravni krepitvi imunskega sistema in služijo kot odlična podpora za regeneracijo in obnovo našega telesa.

Smo vodilno podjetje na svetu na področju kvantnega informiranja žive hrane, ter priprave vrhunskih naravnih dodatkov prehrani. Z njihovim uživanjem športno, umsko in poslovno aktivni posamezniki dvignejo svoje fizične, psihične in  umske sposobnosti na novo, višjo raven in presegajo zastavljene cilje.

Ustvarjamo posebne, edinstvene izdelke za celostno podporo, preventivo in boljše počutje, tako fizičnega kot psihičnega telesa (jin-jang).

Smo profesionalni, učinkoviti, tehnološko napredni – z visoko ravnijo odnosa do strank, poslovnih partnerjev in narave. Imamo in spodbujamo poglobljeno holistično znanje, naravi prijazno proizvodnjo, ažurno asistenco in storitve z visoko informacijsko podporo.

Združujemo starodavna tradicionalna znanja z najnovejšimi dognanji na področju farmacije, zeliščarstva, kvantne fizike, komplementarne in zahodne medicine.

https://www.mynandika.com/si/

Optiprint

500-podjetnic -Optiprint

Podjetje Optiprint, d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 2009, z namenom ustvarjanja cenovno dostopnega in za poslovne uporabnike brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav.

Uspešen poslovni model in posledično vedno večje zanimanje za njihovo storitev s strani poslovnih uporabnikov iz celotne Slovenije jih je spodbudilo, da so prek franšizne skupine pokrili celotno Slovenijo. S poslovnim modelom so trenutno prisotni tudi na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini, Srbiji, Romuniji, Avstriji in na Češkem.

Njihovi poslovni uporabniki so na osnovi dovršenega franšiznega modela deležni enake storitve, ne glede na to, kje se nahajajo in kako je organizirano njihovo poslovanje. Nenehno stremijo k razvoju naprednih načinov tiskanja in k izboljšavi delovnih procesov, ki zaposlenim in franšizojemalcem lajšajo delo, strankam pa nudijo prijaznejšo in cenovno dostopno storitev.

Posledično se lahko ponašajo z izjemno zadovoljnimi uporabniki, ki širijo dobro besedo o njih in s tem pripomorejo k ustvarjanju uspešne zgodbe njihove franšizne skupine. https://www.optiprint.si/

Remax

Sanela J

Sanela J - 500podjetnic

Lepota ni ena sama. Ima nešteto obrazov in se zrcali v vsaki izmed nas. Z ličili jo izvabimo na plano, zato je ličenje za ženske preprosto in dragoceno orodje, ki s pravilnimi in ključnimi potezami pričara nasmeh, izboljša naše počutje in dvigne samozavest, da zasijemo v vsej luči, ki jo premoremo.

Prav vsaka ženska lahko osvoji tehnike ličenja primerne njeni osebnosti in življenjskemu slogu, in to je bilo vodilo mojega dela že od vsega začetka. Da z znanjem, ki sem ga pridobila na številnih lepotnih tečajih v tujini, obogatim svoje stranke. Jim ponudim popotnico, da bodo urejene in polne moči stopale na pot novih izzivov. Naj bo to podaljševanje trepalnic, urejanje in vrisovanje obrvi, odstranjevanje neželenih dlačic obraza z nitko ali šminka za piko na i.

E: sanela.jezdimirovic@gmail.com

M: 051 683 050

FB: Sanela J.

Instagram: sanela_makeupartist

Samsung Galaxy S10+

SAOP - Minimax

SAOP-500-podjetnic

Minimax »diši po popolnem moškem«

Minimax je enostaven – zato je najbolj priljubljen računovodski program. Naša uporabnica pravi: »Ko sem se danes sprehajala po Minimaxu, mi je prišlo na misel, da diši po popolnem moškem, ki bi ga imela vsaka … Pameten, lep, bogat, tih, varen, razumevajoč, celo svetuje; Uporabiš ga kjerkoli in kadarkoli; Ne nerga, ne pije piva, in ne smrči; Le ena razlika je – popolni moški ne obstaja, popolni Minimax pa.« No, v Saop nismo popolni, smo pa odkrili, da v našem programu prebiva Maks. Spoznajte ga…  >> www.minimax.si/maks

Sensilab

Sensilab_logo-500-podjetnic

Sensilab je slovensko podjetje, ki misli zdravo za vaše zdravje in dobro počutje.

Naš sedež je v Ljubljani, vendar pa naše delovanje danes sega že v 40 držav celega sveta. Ponujamo širok izbor izdelkov za dolgo, aktivno in zdravo življenje, saj se zavedamo, da je zdravje naše največje bogastvo. Naš navdih je narava, zato v sožitju z njo ustvarjamo prehranska dopolnila iz naravnih sestavin najvišje kakovosti. Pri nas boste tako našli izdelke za hujšanje, razstrupljanje jeter, lajšanje bolečin v sklepih, krepitev spomina in imunskega sistema, lajšanje stresa, ohranjanje mladostnega videza, naravno linijo vitaminov in mineralov ter še mnogo drugega.

Smo profesionalna in strokovno podkovana ekipa, ki nas druži ista vizija – s pomočjo narave ljudem vrniti zdravje in dobro počutje. Pri svojem delu se držimo strogih farmacevtskih standardov proizvodnje, naši izdelki pa so plod številnih kliničnih raziskav, ki so dokazale njihovo kakovost in učinkovitost. Verjamemo v posameznika in njegovo individualnost in v to, da ima vsaka zdravstvena težava svoj vzrok, ki se ga je zaradi njegove kompleksnosti treba lotiti celostno. Prav zato smo razvili celostni, posamezniku prilagojen pristop reševanja zdravstvenih težav pod imenom Sensilab Vital. Preberite več…

Slovenski podjetniški sklad

Letos bo Slovenski podjetniški sklad podprl preko 1500 projektov

Slovenski podjetniški sklad (SPS) je specializirana razvojno – finančna institucija za spodbujanje rasti in razvoja podjetništva v Sloveniji po vzoru najboljših svetovnih praks. Osnovno poslanstvo SPSa je zagotoviti ugodne finančne vire za zagonska, hitrorastoča, inovativna ter ostala mikro, mala in srednje velika podjetja v Sloveniji, da lahko z njimi realizirajo zastavljeno rast in prodor na vedno bolj zahtevna in specializirana tržišča.

Tudi v letošnjem letu je ponudba SPSa bogata, saj je skupno MSPjem na razpolago preko 120 mio EUR različnih finančnih spodbud kar bo zadoščalo za podporo okoli 1500 projektov. V zadnjih letih finančne spodbude nadgrajujemo še z programi vsebinske podpore v okviru katere bomo dodatno MSPjem ponudili še okoli 7 mio EUR za podporo okoli 370 projektov.

Z različnimi oblikami finančnih kot vsebinskih spodbud krepimo slovenske MSP­-je v vseh fazah razvoja, od zagona, do vstopa na trg, globalne ra­sti ter tekočega poslovanja oz. faze zrelosti. Preko SPS-a so MSP­-ji deležni lažjega, cenejšega in hitrejšega dostopa do ugodnih fi­nančnih virov na trgu in do bogate vsebinske podpore.  Vse to lahko koristijo za različne namene in različne razvojne aktivnosti ter si na ta način zagotovijo konku­renčno uveljavljanje in boljši položaj na trgu.

Več o Slovenskem podjetniškem skladu lahko preberete na: www.podjentiskisklad.si

SPOT Svetovanje Osrednjeslovenske regije

SPOT-500-podjetnic
SPOT Svetovanje Osrednjeslovenske regije

SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije združuje 5 konzorcijskih partnerjev:

Gospodarska zbornica SlovenijeObrtno-podjetniška zbornica SlovenijeObmočna Obrtno-podjetniška zbornica Domžale,  Območna Obrtno-podjetniška zbornica Logatec in  Data d.o.o..

Naše glavni namen je: 

 • Podpora in pomoč potencialnim podjetnikom ter mikro, malim in srednje velikim podjetjem, ki se srečujejo s podjetniškimi izzivi na celotnem območju Republike Slovenije ter izboljšanje podjetniške kulture.
 • Krepitev podjetniškega potenciala za mikro, mala in srednje velika podjetja.
 • Pospeševanje ustanavljanja novih mikro, malih in srednje velikih podjetij.

 Preberite več…

Skupnost slovenskih podjetnic

W: www.skupnost-podjetnic.si
E: info@skupnost-podjetnic.si
M: 041  618 091 (Marta)

Mentorstvo – podjetniške izkušnje naših mentorjev so najboljše zagotovilo, da bo nasvet dober in iz prve roke.

Delujemo tudi v regijskih skupinah in mednarodno – PO-DO-BE USPEHA Novo mesto, SVET ZA INOVATIVNOST ŽENSK Ljubljana, MLADE PODJETNICE Celje, BPW Pula, AFAEMME Barcelona, BPW Danube region, Ženski poduzetniški centar Zagreb.

Izobraževanja in delavnice – Vsi smo učitelji in vsi smo učenci! V časovni banki so praktična podjetniška znanja: spletni nastop, marketing, prodaja, računovodstvo in finance. Pridobite koncentrirano znanje, ki ga lahko uporabite takoj.

Prostor za srečanja in sestanke – članice imajo na voljo urejeno pisarno in delovno mizo za občasna srečanja in sestanke …

Naša mreža – skupni nastopi na sejmih in dogodkih doma in v tujini zmanjšujejo stroške in širijo tržišče. V sodelovanju s partnerji imate na voljo tudi ugodno ponudbo bančnih, spletnih in drugih storitev.

Vabljena, da se nam pridružiš!

Terme Krka

Terme Krka

Družba Terme Krka je del skupine Krka. Smo eno vodilnih turističnih podjetij v Sloveniji in združujemo Terme Dolenjske Toplice, Terme Šmarješke Toplice, Hotele Otočec in Hotel Krka v Novem mestu, pod naše okrilje pa spadata tudi obmorski center Talaso Strunjan in Golf Grad Otočec.

Visoka kakovost in osebni pristop

V Termah Krka se ponašamo z visoko kakovostjo storitev in osebnim pristopom do vsakega posameznika. S pestro ponudbo tako zdravstvenih in sprostitvenih kot tudi gostinskih, športno-rekreacijskih in počitniških storitev pomagamo gostom pri njihovih prizadevanjih za prijetnejše, ustvarjalnejše in bolj zdravo življenje.

Šmarješke Toplice
Šmarješke Toplice ležijo na nadmorski višini 169 metrov, sredi gozdov in travnikov, v jugovzhodnem delu Slovenije, okoli 80 kilometrov od Ljubljane. Lepote tukajšnje narave in blagodejnost klime dopolnjujejo zdravilne učinke termalnega vrelca, ki ga vrhunska zdravstvena ekipa uporablja za zdravljenje bolezni srca in žilja. Prvi v Sloveniji smo razvili tudi sodoben medico wellness center z edinstvenimi storitvami.

Dolenjske Toplice
Dolenjske Toplice ležijo v jugovzhodnem delu Slovenije, na zahodnem robu novomeške kotline, in so že stoletja priznano zdravilišče. Z današnjo sodobno ponudbo kopaliških, zdravstvenih in drugih storitev so privlačen cilj za goste različnih generacij iz vse Evrope.

Strunjan
Obiščite priznano slovensko klimatsko zdravilišče in talasoterapevtski center v zaščitenem krajinskem parku, na najbolj zelenem koščku slovenske obale, ki je obenem stičišče pohodniških in mnogih drugih poti. V kraju s kar 2300 urami sončnega obsevanja na leto boste našli spokojen oddih pa tudi možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Otočec
Obiščite Otočec – dragulj dolenjskega turizma, ki slovi po romantičnem gradu na otočku sredi reke Krke. Poleg izjemnih naravnih danosti ima Otočec tudi bogato ponudbo za igralce golfa, kolesarje, pohodnike, ljubitelje skikanja, teniške igralce in druge športne navdušence. V Hotelu Šport na Otočcu se lahko razvajate v novem termalnem bazenu in v spa centru s turško in finsko savno.

Tokrat grem volit EU

Evropska unija je za marsikaterega državljana že zdavnaj postala samoumevna, vendar njena prihodnost in stabilnost še zdaleč nista gotovi. Tudi zato v Evropskem parlamentu pred evropskimi volitvami, ki bodo v Sloveniji 26. maja, izvajamo vseevropsko kampanjo Tokrat grem volit. Z njo povezujemo državljane, ki verjamejo v Evropo.

Tudi ti se lahko pridružiš tisočim Evropejkam in Evropejcem na spletni strani tokratgremvolit.eu. Vpis ti bo vzel vsega nekaj sekund časa, ki pa lahko pomembno vplivajo na prihodnost vseh nas. Pridruži se nam. Ker če vsi volimo, vsi zmagamo.

www.tokratgremvolit.eu

Vitanest d.o.o.

vitanest-500-podjetnic

Idealna temperatura za čokolado je 20 stopinj Celzija, kaj pa zate?

Idealno temperaturo zagotavljajo kvalitetne klimatske naprave, toplotne črpalke in naprave za prezračevanje MITSUBISHI ELECTRIC.  Uvaža  in distribuira jih najino podjetje VITANEST d.o.o..

Družinsko podjetje sva ustanovila Karmen in Primož Kompara leta 1999. Naprave, ki jih prodajamo omogočajo idealno klimatsko udobje, prijetno uporabniško izkušnjo, učinkovito in varčno delovanje, hkrati pa delujejo okolju prijazno. Informacije o nas in naših proizvodih najdete na spletni strani www.vitanest.si .

V poglavju KORISTNO najdete koristne nasveti, ki pridejo lahko prav pred izbiro zahtevnega tehničnega izdelka, o katerem nam mogoče ni vse takoj znano.

Brezplačno nas lahko pokličete prek številke 080 1959. Želimo Vam idealno klimo.

Vzajemna

W: www.vzajemna.si 
FB: VzajemnaDVZ 

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., je zavarovalnica v Sloveniji, ki ji zaupa več kot 860 tisoč članov.

S programom Varuh zdravja skrbi za njihovo zdravje in dobro počutje: omogoča številne aktivnosti in ugodnosti s področja zdravja, športa, prostega časa in turizma.

Skrb na področju zdravstvene varnosti ter ugodna ponudba zdravstvenih in nezgodnih zavarovanj je oblikovana na osnovi želja in potreb ter načina življenja posameznika.

ZRSZ