rebeka-prislan-500-podjetnic

Rebeka Prislan – “Vsak od nas ima svojo čarobno palico”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Rebeka Prislan

Znanstvenica, raziskovalka, podjetnica in oseba, ki deluje na podlagi svoje intuicije. Uporablja različne tehnike sproščanja, s svojimi kozmetičnimi izdelki pa poskrbi za nego in razvajanje kože.

Verjame, da naravna lepota prihaja iz nas in iz narave, ki nas obdaja”, kar je tudi slogan njenega podjetja ALEFI.

Nastanek Alefi kozmetične poti

Po zaključeni raziskavi stabilnosti zdravilne učinkovine za zniževanje krvnega pritiska in prejemu prestižnega naziva doktorica kemijskih znanosti, je začela iskati odgovore na
vprašanja, zakaj si lahko kupimo kremo za obraz za 4 €, 20 €, 50 € in 100 €. V čem je pravzaprav razlika? Ima zelo občutljivo kožo, zato jo je preučevanje kozmetičnih
izdelkov v tistem življenjskem obdobju tako prevzelo, da so kozmetični izdelki postali del njene karierne poti. Ker je sebi, svoji koži in ljudem okoli sebe želela podariti le najboljše in skrbno izbrane sestavine, se je podala v izdelavo kozmetičnih izdelkov za nego obraza in telesa.

Vsak kozmetični izdelek ima svojo zgodbo

Vsak kozmetični izdelek ALEFI je nastal s skrbno izbranimi sestavinami in s svojim namenom uporabe. Izbrane komponente dodaja ročno v hladni fazi, saj tako njihova bogata sestava ostane nespremenjena.

Širok nabor registriranih kozmetičnih izdelkov

Svoje izdelke želi ponuditi širokemu krogu uporabnikov: osebam z občutljivo ali zrelo kožo, otrokom ter seveda vsem tistim, ki radi razvajajo svojo kožo. Nudijo svoji koži ustrezno nego in
zaščito ter ji tako omogočite, da učinkovito opravlja svoje naloge.

Nastanek ALEFI poti k boljšemu počutju

Da lahko drugim pomaga “na poti k boljšemu počutju”,  je tudi sama morala premostiti več ovir.

BOLEČINE – že od rane mladosti se je spopadala z bolečinami v posameznih udih, ki so postajale čedalje intenzivnejše in pogostejše. Brez diagnoze. Ko je bilo telo izmučeno od večurnih bolečin, se je naučila prisluhniti sebi. Začela je iskati odgovore: kaj čuti, kaj dela, kaj misli, kaj si želi in kako deluje.

ODPUŠČANJE IN SPREJEMANJE – preučevala je svoje vzorce delovanja. Naučila se je odpuščati sebi in drugim ter sprejemati sebe in ljudi okoli nje. Bolečine so počasi izginile.

ZAZNAVE – vrnile so se zaznave iz otroštva, naučila se je prepoznavati in prevajati sporočila iz okolice.

POT DO SREČE, HVALEŽNOST – odložila je veliko čustvenih bremen in začutila notranji mir. Hvaležna je, da lahko pomaga posameznikom, ki so pripravljeni narediti
nov korak v svojem življenju.

Na ALEFI poti se učijo delovati v svojem biopolju, razrešujejo vzorce delovanja ter iščejo svoj notranji mir in zadovoljstvo.

 

 

Rebeka Prislan

ALEFI, Rebeka Prislan s.p.
Koseskega 1A
Ljubljana

Telefon: 051 639 537 (+386 51 639 537)
E-pošta: info@alefi.si
www: www.alefi.si
Na spletni strani www.alefi.si se lahko prijavite na njihove e-novice. Lepo vabljeni.

 


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<