REBEKA PRISLAN

Moje življenje je zaznamovala strast po odkrivanju skrivnosti narave in človeka. Veliko odgovorov na svoja vprašanja sem dobila tekom dodiplomskega in podiplomskega študija kemije, ki se je končal s prejemom naziva doktorica kemijskih znanosti. Končan študij in služba v enem izmed slovenskih farmacevtskih podjetij pa ni pomirila moje želje po širjenju obzorij. Svoj prosti čas sem posvetila preučevanju nevidnih in vidnih sil, ki vplivajo na človekovo dobro počutje. Začela sem se ukvarjati z meditacijami, različnimi tehnikami za sprostitev, refleksno masažo in izdelavo kozmetičnih izdelkov. Vse te aktivnosti so me osrečevale in opazila sem, da lahko z njimi osrečim tudi ljudi okoli sebe. Tako se je pričela moja podjetniška pot.

Danes v okviru podjetja ALEFI in pod istoimensko znamko nudimo različne storitve (meditacijo, refleksno masažo, terapija za krepitev biopolja, meritve biopolja z Bio-Well kamero, delavnice za dobro počutje itd.) ter celo paleto kozmetičnih izdelkov. Med njimi so deodoranti, kozmetični izdelki za otroke (brez dišav, eteričnih olj, parfumskih vod), izdelki za vlaženje kože, za razvajanje telesa in kozmetični izdelki s posebnim namenom uporabe (ohranjanje mladostnega videza, masaža za sprostitev mišic).

Naši izdelki so plod 15 let izkušenj na področju kemije in farmacije. Pri izdelavi uporabljamo kvalitetne vhodne surovine z ustreznimi certifikati, sledimo zahtevam dobre proizvodne prakse (GMP, Good Manufacturing Practice) in uporabljamo embalažo, ki ima s certifikati potrjeno ustreznost za uporabo v kozmetične namene. Pred prodajo preverimo kvaliteto/ustreznost izdelkov (videz, vonj, pH, viskoznost, mikrobiološka ustreznost) ter pripravimo PIF (Product Information File) in oceno varnosti kozmetičnega izdelka.

Vabljeni na našo ALEFI pot. Vsaki udeleženki dogodka 500 podjetnic podarjamo vzorček kreme Dotik oceana. Naj krema vašo kožo obogati z oljem mareličnih koščic, arganovim oljem, oljem rakitovca, MSM, hidrolatom melise, mandljevim oljem, sončničnim oljem, vitaminom E, glicerinom in kančkom eteričnega olja ilang ilang. Vsa uporabljena olja so hladno stiskana in nerafinirana, izbrane sestavine dodajamo v hladni fazi, da ohranimo njihovo bogato sestavo. Krema vsebuje emulgator in konzervans, ki sta dovoljena v naravni kozmetiki.

 


 

 

Naročila po telefonu: 051/639-537

E: alefi.kozmetika@gmail.com

 


Rebeka Prislan bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>