renata-brkic-500-podjetnic

Renata Brkić – Spodbujanje idej, ki spreminjajo svet na bolje

Poslovni angel ženskega spola – 500 podjetnic 2019:


Renata Brkić

Renata Brkić je serijska podjetnica in vlagateljica. Je tudi CEO in lastnica podjetja, ki se ukvarja z licenciranjem, svetovanjem in organizacijo globalne dobavne verige za licenčne izdelke.

“Osebno vlagam v čudovite ideje, ki nimajo nujno hitrega finančnega učinka, ampak lahko spremenijo svet na bolje in spodbudijo človekov napredek.

Družbena odgovornost

Močno se zavzema za družbeno odgovornost v podjetjih, ki so usmerjena v znanost, ženske, izobraževanje in otroke. Kot predsednica generalne skupščine centra ZEZ in na čelu Centra za družbeno odgovorne investicije profesorja Balthazarja je odgovorna za oživitev pomena osebe profesorja Balthazarja kot edinstvene, umetniške, družbeno odgovorne blagovne znamke.

Ideje, ki spreminjajo svet na bolje

Za to je prejela nagrade TBAA za najboljše socialne naložbe v jugovzhodni Evropi. Kot ustanovna partnerica podjetja Feelsgood Social Impact Venture Fund, je odigrala vodilno vlogo v procesu vključitve Evropskega investicijskega sklada (EIF) v sklad kot glavnega investitorja. Kot visoka komisarka WBAF in kontaktna točka je dejavna pri spodbujanju programov za pospeševanje socialnega vpliva Evropskega investicijskega sklada (EIF SIA) za socialna podjetja in vpliva na vlagatelje.  Je nosilka certifikata za kvalificiranega investitorja. Osebno vlaga v čudovite ideje, ki nimajo nujno hitrega finančnega učinka, ampak lahko spremenijo svet na bolje in spodbudijo človekov napredek. Renata je tudi mati treh otrok.

 

Renata Brkić


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<