Sandra Tertinek – “Celoten servis za vašega jeklenega konjička”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Sandra Tertinek

Še danes se zelo živo spomnim dne, ko sem spoznala mojega sedanjega moža in izvedela, da ima njegov oče avtomehanično delavnico.

In prva moja misel je bila, o moj bog kakšen »dolgcajt«. Za razliko od »cot« in notranje opreme, me avtomobili niso nikoli posebej zanimali in navduševali. Sama izpita in avta takrat še nisem imela, zato je bilo edino prevozno sredstvo, ki sem ga uporabljala avtobus.

A stvari so se kar hitro spremenile, naredila sem vozniški izpit, si kupila svoj prvi rabljeni avto in kaj hitro ugotovila, da brez njega »zelo težko preživim«. In tako kot je navada pri rabljenih stvareh, se te rade kvarijo. Sama pa sem takrat spoznala, da je avtomehanična delavnica več kot dobrodošla, saj je bil moj UNO, vedno redno in kvalitetno servisiran in izpraven za na cesto.

To je bilo pred 28 leti, ko sem se nekako »priženila« v to družino in sploh nisem vedela kaj bo to zame nekoč pomenilo. Avto je zame pomenil samo tisto sredstvo, da se iz točke A varno pripeljem do točke B. A  za moža je bila delavnica drugi dom in spoznala sem, da bom morala to navezanost nekako sprejeti. In sem jo.

V mesecu aprilu lanskega leta pa sva bila z možem pred zelooo težko in pomembno poslovno odločitvijo. Obdržati avtomehanično delavnico in nadaljevati tastovo zgodbo, ki jo je pričel davnega leta 1976 ali vse skupaj prodati.

In odločila sva se za prvo.

Mogoče ne bova šla po čisto isti poti, saj so spremembe nujno potrebne, da se obdržiš in postaneš spet viden. Izbrala sva nov team, strokovnih in prijetnih sodelavcev, imava plane, cilje, vizijo in tudi zagnanosti nama ne manjka. Želiva si, da najina delavnica spet zaživi in zadiha s polnimi pljuči.

Naš namen pa so nasmejane in zadovoljne stranke, saj jim lahko zagotovimo kvalitetne in celovite storitve, kar pomeni CELOTEN SERVIS za vašega jeklenega konjička.

Prepričana sem, da se boste z našega dvorišča odpeljale nasmejane in pomirjene saj bo vaš avto takrat spet varno in brezhibno deloval.Sandra Tertinek

Avto Tertinek, d.o.o.

Telefonska številka: 031 670 716

Email: sandra.tertinek@gmail.com

Povezave:


>> Se nam pridružite 11. aprila 2019 na dogodku 500 PODJETNIC? <<