Sanela_Hodzic_500-podjetnic

Sanela Hodžič – “Vse odgovore nosimo v sebi!”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Sanela Hodžić

Si želite stopati z varnejšim, odločnejšim, drznejšim korakom in hkrati obdržati energijo v sebi?

Bi radi preprečili izgorelost?

Je ta poslovna pot še vedno prava ali bi pa bi le radi spremembo pa nimate poguma?

Vse odgovore nosimo v sebi! Naj vam zaupam, da je vse to možno z vašo izvorno energijo to čarobno žensko esenco, ki jo že nosite v sebi. Ženska esenca je prisotna v vsaki ženski. Je zelo močno magnetno polje, ki kljub temu da privlači nima nobene zveze z zunanjostjo. Ženske kot podjetnice z veliko odgovornosti vnesemo vase vse več moške energije, nadenemo si močne težke oklepe, da nebi bile ranljive, da bi bile spoštovane, slišane in s pokončno držo. Za uspešno podjetništvo se mora ženska dobro počutiti, saj je od tega odvisno tudi celotno podjetje, poslovanje. Boljše počutje seveda vodi k večji učinkovitosti. Bodite lastna transformacija ZDAJ!

Z močno energetsko podporo vam pomagam pri odpravljanju blokad, ko se zgodi razbremenitev in pretočnost telesa se izboljša intuicija, obnovi in aktivira se ženska esenca, živiš bolj izpolnjeno in radostno, izboljša se fokus pri poslovanju, vzpostavim vam notranjo harmonično držo, ki se odraža v poslovnem svetu in domačem okolju. In kar naenkrat imate več energije, saj kotirate na višjih frekvencah, kar je za uspeh izrednega pomena saj ste kot avtoriteta nosilec morfičnega polja podjetja.  Ne pričakujte prihodnosti, bodite uspešne že danes. S svojo žensko esenco, intuicijo boste živele to kar si želite. Kot podjetnica in bioterapevtka v poslovnem svetu nudim hitro, učinkovito energetsko podporo, usmeritev osebno ali na daljavo. Učinki so vidni takoj!

Na dogodku 500 Podjetnic boš začutila to svojo divjo žensko v sebi. Si želiš nazaj v svojo izvirno energijo?…pocukaj me za rokav ali me kontaktiraj …mogoče nosim sporočilo prav zate. Veselim se te!

>> Veseli nas, da bo Sanela z nami na dogodku 500 Podjetnic 2019! <<


Sanela Hodžić

Altaj, Sanela Hodžić s.p.

Telefonska številka: 040 563 798

Email: sanelahodzic81@gmail.com

Povezave:


>> Se nam pridružite 11. aprila 2019 na dogodku 500 PODJETNIC? <<