Sanja Dimić – “Čarobna moč dotika”

Foto: Tania Mendillo

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Sanja Dimić

dipl. profesorica španščine in sociologinja kulture, mamica, podjetnica

“Čarobna moč dotika” 

Sem Sanja, dipl. profesorica španščine in sociologinja kulture. Predvsem pa sem ženska, sem mamica in sem podjetnica. Težke pretekle življenjske izkušnje so me pripeljale do tega, da sem že zgodaj začela raziskovati, kako izboljšati svoje počutje, kako kljub stresnim situacijam ohranjati zdravje in ravnovesje. In kako se ob vsem tempu imeti tudi fajn. Smisel življenja vidim v tem, da delujemo in živimo v skladu s sabo. Da zrahljamo življenjsko resnost in se znamo osebno in poslovno tudi zabavat. Tudi posla se lahko lotimo na zelo tog in uraden način, lahko pa iz njega ustvarimo prijetno izkušnjo zase in ga naredimo bolj fluidnega. In takšen bo privabil tudi drugačne situacije in več prijetnih strank, s katerimi bomo z užitkom delale. Vse to lahko ustvarimo kadar smo resnično v stiku s sabo in to danes pomagam odkriti tudi drugim. Moje podjetje Čarobna moč dotika je samo podaljšek mojega življenja. V svojem delu neizmerno uživam.

Moj velik plus – občutek za sočloveka

Poleg vseh izkušenj in znanj, ki sem jih nabirala na svoji poti, imam od nekdaj zelo močen občutek za sočloveka…in to je moj velik plus. Kot je povedala moja kolegica: vsi se lahko naučimo terapevtskih tehnik,  imeti pravi občutek, ponuditi varen prostor in pravo usmeritev pa je tista zelo pomembna pikica na i, zaradi katere se ljudje potem vračajo.

Skrb za obraz – skrb za počutje, zdravje, ravnovesje in celo telo

Poleg skrbi za notranje počutje in zdravje mi od nekdaj veliko pomeni tudi skrb za svoj obraz. Obraz je ogledalo naše duše, našega zdravja. Na njem se, če ne skrbimo zase, globoko odslika naša pot. Vsaka globoka guba kaže na to, katero čustvo smo tako globoko vpisali vase, česa ne spustimo, kje smo se ujeli (pa ne samo z obrazom, to se zgodi s celim našim telesom). Brez notranjega življenja in pretočnosti pa naše oči izgubijo svoj žar. Obraz nam veliko pove o nas, poleg tega pa je dotik obraza že sam po sebi tako intimen, zdravilen in negovalen.

Ni naključje, da so v moje življenje prišle ravno take tehnike, ki so združile oboje. Ko sem odkrila, da lahko preko obraza tako globoko vplivam na svoje počutje, zdravje in ravnovesje, na celo telo, hkrati pa poskrbim za svoj izgled se je vse poklopilo. Danes sem tu za vse, ki si od življenja želite nekaj več, kot samo delo in garanje ali pa utapljanje v istih občutkih in situacijah. Tu sem zato, da vam pomagam, da se povežete s sabo, notranje pomirite in uskladite in naredite svoj korak lahkotnejši. Začutimo se zares lahko šele, ko se za trenutek ustavimo in takrat se lahko zgodi tudi prava čarovnija!

Dober fotograf lahko izvleče iz vas tisto vidno, vizualno lepoto. Jaz sem tu za to, da iz vas privabim vašo notranjo čarobnost in edinstvenost. Tisto kar čisto vsaka ženska nosi v sebi, a je dostikrat zakopala globoko vase. Do nje pridem z dotikom in ko se tako priklopite nase postanete resnično magnetne.

 

 

Sanja Dimić

carobna-moc-dotika-500-podjetnic

Email: carobnamocdotika@gmail.com

Telefon: 040 187 411


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<