Sara Zadnik – “Do uspeha te loči le dober plan!”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Sara Zadnik

Sem podjetnica, mentorica, predavateljica, specialistka za digitalni marketing in spletni nastop, soustanoviteljica blagovne znamke Parfumarna MySpirit in ustanoviteljica podjetniškega portala Ustvarjalnica uspeha, predvsem pa oseba, ki pomaga podjetnikom začetnikom.

Kako je uspelo meni

Pozdravljena podjetnica! Moja podjetniška pot se je začela že kakšnih 10 let nazaj, ko sem od moža prejela knjigo Bogati očka, revni očka, ki mi je spremenila pogled na življenje, podjetništvo in finance. Že večkrat sem šla skozi vse faze ustanavljanja biznisa, vse od graditve blagovne znamke, do prodaje v tujini. Na tej poti sem se naučila vsega kar mora vedeti uspešen podjetnik – marketinga, prodaje, uporabniške izkušnje, vodenja socialnih omrežij, programiranja in upravljanja spletnih trgovin, grafičnega oblikovanja, veleprodaje, e-mail marketinga… In ker sem po naravi ‘people pleaser’ in ‘problem solver’ sem našla novo zadovoljstvo v pomoči drugim podjetnikom, ki jim pomagam do uspeha. Meni je uspelo z dobrim planom, predanostjo delu, konstantnem izobraževanju in pravo miselno naravnanostjo.

Parfumarna MySpirit – moj ponos in najdragocenejša izkušnja

Moj prvi večji izziv je bila blagovna znamka MySpirit. Naše podjetje je prva in edina slovenska parfumarna. Smo proizvajalci najkvalitetnejših parfumov in uspešni smo zato, ker nam je najpomembnejša uporabniška izkušnja in zadovoljna stranka ter seveda kvaliteta izdelkov. Kvaliteta dosegamo tako, da smo del vsakega koraka nastanka parfuma. Do danes smo sodelovali z večino veletrgovcev, pišemo skupne zgodbe z znanimi Slovenci, prodajamo na Hrvaškem, poslujemo z Rusijo in razvijamo private label segment. To je projekt, ki sem ga z ekipo zgradila od popolnega začetka do uspešne in prepoznavne blagovne znamke.

Ustvarjalnica uspeha – zakladnica znanja za online biznis in podjetništvo

Podjetniški portal, ki je nastal iz želje po mreženju, izmenjavi izkušenj med podjetniki in želji po tem, da lahko pomagam. Zavedam se kako težko je na začetku podjetniške poti, če si sama doma, tuhtaš o svoji ideji, kako se premakniti iz mrtve točke. Po možnosti te ne razume nihče od bližnjih. Zato želim ustvariti skupnost enako mislečih, s podobnimi izzivi, predvsem pa skupnost kjer se podpiramo in kjer lahko najdeš vse potrebne informacije o biznisu. Projekt je še v začetni fazi ampak je želja, da postane #1 biznis baza znanja. Lahko se nam pridružiš v največji FB skupini v Sloveniji na temo biznisa >> Od hobija do biznisa.

Kako ti lahko pomagam

Verjamem, da je tvoja zgodba posebna in drugačna ter da ima vsak od nas sposobnost, da doseže vsak cilj, ki si ga zastavi, če je le predan. Ustvarjanje uspehov je moja strast, zato ti bom korak po koraku pomagala do cilja. Do uspeha te loči le dober plan. Če želiš, da ti kakorkoli brezplačno pomagam pri podjetniških izzivih, me prosim kontaktiraj.

 

>> Veseli nas, da bo Sara z nami na dogodku 500 Podjetnic 2019! <<


Sara Zadnik

SCC d.o.o.

Kontaktni podatki:

Email: sara@myspirit.si

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sarazadnik/

Telefon: 031 353 521

Povezave:

Prva slovenska parfumarna MySpirit

www: https://www.myspirit.si/

FB: https://www.facebook.com/myspirit.si/

IG: https://www.instagram.com/parfumarna_myspirit/

 

Ustvarjalnica uspeha – zakladnica navdihov za online biznis

www: http://www.ustvarjalnica-uspeha.si/

FB: https://www.facebook.com/ustvarjalnica.uspeha.si

FB skupina: https://www.facebook.com/groups/196464614152603/

IG: https://www.instagram.com/ustvarjalnicauspeha/


>> Se nam pridružite 11. aprila 2019 na dogodku 500 PODJETNIC? <<