Sensilab

Sensilab je slovensko podjetje, ki misli zdravo za vaše zdravje in dobro počutje.

Naš sedež je v Ljubljani, vendar pa naše delovanje danes sega že v 40 držav celega sveta. Ponujamo širok izbor izdelkov za dolgo, aktivno in zdravo življenje, saj se zavedamo, da je zdravje naše največje bogastvo. Naš navdih je narava, zato v sožitju z njo ustvarjamo prehranska dopolnila iz naravnih sestavin najvišje kakovosti.

Pri nas boste tako našli izdelke za hujšanje, razstrupljanje jeter, lajšanje bolečin v sklepih, krepitev spomina in imunskega sistema, lajšanje stresa, ohranjanje mladostnega videza, naravno linijo vitaminov in mineralov ter še mnogo drugega. Smo profesionalna in strokovno podkovana ekipa, ki nas druži ista vizija – s pomočjo narave ljudem vrniti zdravje in dobro počutje. Pri svojem delu se držimo strogih farmacevtskih standardov proizvodnje, naši izdelki pa so plod številnih kliničnih raziskav, ki so dokazale njihovo kakovost in učinkovitost. Verjamemo v posameznika in njegovo individualnost in v to, da ima vsaka zdravstvena težava svoj vzrok, ki se ga je zaradi njegove kompleksnosti treba lotiti celostno.

Prav zato smo razvili celostni, posamezniku prilagojen pristop reševanja zdravstvenih težav pod imenom Sensilab Vital. Gre za personaliziran pristop s svetovanjem in brezplačnimi meritvami. S svojim znanjem, izkušnjami in vrhunskimi izdelki smo v svojih poslovalnicah pomagali že mnogim, zdaj pa bi radi šli še korak dlje in obogatili dejavnosti za promocijo zdravja v slovenskih podjetjih. V ta namen smo zasnovali projekt Podjetje misli Zdravo. V okviru projekta nudimo strokovna, individualna svetovanja na sedežu vašega podjetja. S pomočjo brezplačnih, sodobnih, neinvazivnih in hitrih meritev bomo pridobili natančno in predvsem celostno sliko posameznika. Tako lahko vsakemu predlagamo najustreznejše izdelke, ki mu bodo pomagali na poti do želenega cilja. Z veseljem v vašem podjetju delimo tudi svoje strokovno znanje in za vaše zaposlene organiziramo ter izvedemo predavanja in delavnice s področja zdravega življenjskega sloga.

Za vas bo poskrbela Maruša Modrijan, magistra biopsihologije, licencirana prehranska svetovalka in strokovna svetovalka Sensilab Vital programa.

Kontaktni podatki:

Sensilab d.o.o.

Verovškova ulica 55a

1000 Ljubljana

Telefon: 040-843-848

Elektronska pošta: marusa.modrijan@gmail.com


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<